GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac skroman u pobjedi Clippersa, Pistonsi iznenadili Lakerse

Zubac skroman u pobjedi Clippersa, Pistonsi iznenadili Lakerse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.01.2021 / 09:27
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers Ivice Zubca su sinoć sa 109-105 u gostima pobijedili Miami Heat, a hrvatski košarkaš je u 21 minuti na terenu zabio šest koševa (šut iz igre 2/4), pridodavši tome osam skokova i jednu asistenciju.

Nicholas Batum je za Clipperse zabio 18 koševa, Lou Williams je dodao 17, a po 16 svaki su ubacili Marcus Morris Sr. i Reggie Jackson.

Tyler Herro, u svojoj prvoj utakmici naon ozljede, predvodio je Miami sa 19 poena i deset skokova te pet asistencija. Gabe Vincent je dodao 18 koševa, a Bam Adebayo je utakmicu završio sa 16 ubačaja, 13 skokova i sedam asistencija.

Detroit Pistons su iznenadili aktualne prvake Los Angeles Lakerse, svladali su ih na svom terenu 107-92 nakon što su ih u zadnjoj četvrtini ostavili bez koša gotovo sedam minuta. Blake Griffin je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 23 koša.

Za Lakerse, koji su igrali bez ozlijeđenog Anthonyja Davisa, ovo je bila utakmica s najmanje zabijenih koševa i drugi poraz zaredom u gostima nakon što su imali seriju od 10-0 na početku sezone.

Wayne Ellington je dodao 20 koševa, od čega je šest trica, za Pistonse, a Mason Plumlee 17 koševa i deset skokova.

LeBron James je bio najbolji pojedinac kod Lakersa sa 22 koša, ali je zabio samo dva u drugom poluvremenu. Osim toga, upisao je deset asistencija i sedam skokova. Kyle Kuzma je također ubacio 22 koša, a Talen Horton-Tucker 13.

Houston Rockets su kod kuće sa 104-101 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a do pobjede ih je predvodio Victor Oladipo sa 25 pogodaka, ukljućujući i polaganje 26,2 sekunde prije kraja što je njegovoj momčadi donijelo prednost od tri poena.

Damian Lillard je bio najbolji u redovima Portlanda, zabio je 30 koševa, a Anfernee Simons je promašio šut za izjednačenje na zvuk sirene za kraja. Simmons je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa.

Phoenix Suns su sa 114 - 93 bili bolji od gostujućih Golden State Warriorsa, a Mikal Bridges je predvodio sedam igrača Phoenixa s dvoznamenkastm učinkom sa 20 poena. Stephen Curry je sa 27 koševa bio najbolji strijelac utakmice i poraženih Warriorsa. Dario Šarić nije konkurirao za sastav Phoenixa.

Tagovi: Ivica Zubac, Nicholas Batum, Kristaps Porzingis, Luka Dončić, Los Angeles Clippers
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE