GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac se oporavio od koronavirusa

Zubac se oporavio od koronavirusa
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2020 / 11:11
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LOS ANGELES - Hrvatski košarkaš Ivica Zubac zaigrao je svoje L.A Clipperse po prvi puta otkako je stigao iz Orlanda.

Odigrao je hrvatski reprezentativac samo 13 minuta u porazu od Sacramento Kingsa 106:102 i pritom upisao dva poena i šest skokova, ali važnije od svega, otrkio je što se događalo u ranijem periodu i zašto se nije odmah priključio pripremama svoje nove momčadi.

- Bio sam pozitivan na koronavirus, ali sada je sve u redu. Testirao sam se svaki dan i čekao sam da budem potpuno čist kako bi se mogao priključiti svojoj momčadi. Nisam imao puno simptoma, osjećao sam se umorno nekoliko dana i izgubio sam osjet njuha. Bilo je teško jer nisam mogao trenirati, radio sam neke stvari kako ne bi potpuno ispao iz forme, ali ništa ne može zamijeniti pravi trening i utakmice. Radio sam koliko sam mogao, ali volio bih da sam bio s ekipom.

Nekoliko riječi o svojem igraču rekao je i legendarni trener Doc Rivers.

- Iako je prebolio COVID, Zubac je bio jedan od najboljih na treninzima preko video veze. Ipak, nije važno koliko se trudite na treningu, jer košarkaške utakmice su nešto sasvim drugo i nije čudno da je u pojedinim trenucima izgledao zadihano. Ali, sve u svemu, Zubac je u ovoj utakmici odradio dobar posao.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, koronavirus, Doc Rivers
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE