GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac opet vrlo dobar

Zubac opet vrlo dobar
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.04.2022 / 07:54
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - U većini utakmica najveće zvijezde su odmarale pred play-in (kreće u utorak) i playoff (kreće u subotu).

Ivica Zubac je igrao 23 minute u pobjedi Clippersa nad Thunderom sa 138:88, 12 koševa i 11 skokova za još jedan double-double uz dvije asistencije i blokade. Bojan Bogdanović je preskočio pobjedu Jazza nad Blazersima od 111:80.

Clippersi će u play-inu igrati u Minnesoti u noći s utorka na srijedu, ako pobijede, onda će u doigravanje na drugog nositelja Zapada, Memphis. Ako izgube, imat će drugu priliku, bit će domaćini New Orleansu ili San Antoniju s noći na četvrtka na petak.

Celticsi su u punom sastavu pobijedili u Memphisu (odmarali većinu) sa 139:110 i tako izabrali biti drugi na Istoku, jer je Milwaukee (odmor) glatko izgubio u Clevelandu. Brooklyn je zadržao 7. poziciju i prednost domaćeg parketa u play-inu pobjedom nad Indianom od 134:126, a Kyrie Irving je zabio 35 koševa (šut 15-20).

Dallas je sačuvao 4. mjesto i prednost domaćeg parketa u play-offu protiv Utaha, kao što je Golden State ostao treći. Klay Thompson je u pobjedi nad New Orleansom postigao 41 koš, a Steve Kerr je rekao da još ne zna hoće li u prvoj utakmici doigravanja moći računati na Stephena Curryja.

Lakersi su pobjedom zaključili razočaravajući kampanju, a Frank Vogel bi uskoro trebao postati bivši trener i to već danas.

Utah će igrati protiv Dallasa, prva utakmica je kod Mavericksa u subotu.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Bojan Bogdanović, Frank Vogel, Paul George, Joel Embiid, James Harden, Reggie Jackson
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE