GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zoran Bajić još dvije godine trener Mladosti

Zoran Bajić još dvije godine trener Mladosti
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2020 / 15:17
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zoran Bajić će još dvije godine voditi vaterpoliste zagrebačke Mladosti s kojima je u protekle tri godine osvojio Kup Hrvatske te po prvi put u klupskoj povijesti postao prvakom Regionalne vaterpolske lige, priopćili su u četvrtak iz HAVK Mladost.

"Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri", izjavio je trener koji je na klupi Mladosti u listopadu 2017. zamijenio Ratka Štritofa.

Rezultati koje je Mladosti postigla pod njegovim vodstvom, privukli su pažnju i drugih klubova, ali unatoč drugim ponudama Bajić je odlučio nastaviti započeti posao sa 'žapcima'.

"Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovoreni su i potvrđeni naši stožerni igrači, naši kapitalci i reprezentativci. Projekt, ekipa i sve ostalo što nosi naša zajednička budućnost mi daje nadu da će to biti vrlo dobro", zaključio je Bajić.

Ostanak trofejnog trenera uvelike je uvjetovan zadržavanjem većeg dijela momčadi. Već ranije su ostanak potvrdili hrvatski reprezentativci Ivan Marcelić i Luka Bukić, a još najmanje jednu sezonu s njima u istoj momčadi ostaje i reprezentativni im kolega Lovre Miloš.

"Drago mi je što ostajem u svom matičnom klubu i rodnom gradu. Željno iščekujem kraj ove sezone te početak iduće, vjerujem da nas čeka još puno zajedničkih uspjeha", poručio je Miloš, jedan od ključnih igrača Mladosti u posljednje dvije godine.

Uz Miloša, Mladost je dogovorila nastavak suradnje i s Josipom Vrlićem, Jerkom Jurlinom, Frankom Lazićem i Matiasom Biljakom.

Vaterpolisti Mladosti će u nastavak prekinute sezone krenuti 26. i 27. lipnja utakmicama protiv splitskog POŠK-a u okviru Prvenstva Hrvatske. Obje utakmice bit će odigrane na bazenu Mladosti.

Tagovi: Zoran Bajić, Mladost, Ratko Štritof, Lovre Miloš, Josip Vrlić, Luka Bukić, Ivan Marcelić
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE