GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zinchenko napušta Manchester City

Zinchenko napušta Manchester City
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.07.2022 / 21:31
Autor: SEEbiz / klix.ba
LONDON - Nogometaš Manchester Cityja Oleksandr Zinchenko karijeru će nastaviti u ekipi Arsenala, a engleski mediji pišu da je po pitanju ovog transfera sve riješeno i da je samo ostalo da klubovi i zvanično potvrde drugi međusobni posao ovog ljeta.

Naime, Arsenal je ranije na početku ljetnog prijelaznog roka kupio Gabriel Jesusa iz Manchester City za 52 milijuna eura, a sada su dodatno napunili klupsku kasu Građana te će za usluge Zinchenka platiti između 30 i 35 milijuna eura.

Engleski mediji navode da će Građani zamjenu za ovog nogometaša iz Ukrajine pronaći u liku španjolskog igrača Marca Cucurelle koji trenutno igra za Brighton, a kojeg Guardiola već duže vrijeme želi dovesti u svoj tim. S tim u vezi, jasno je zbog čega im itekako odgovara prodaja Zinchenka u Arsenal.

Također se dodaje kako je Zinchenko već godinama na meti Arsenala, još iz vremena kada je Arsene Wenger bio menadžer kluba, a posao je dodatno olakšala činjenica da je Mikel Arteta već radio s ovim igračem iz Ukrajine i da ga dobro poznaje iz vremena kada je bio u Manchester Cityju.

Zinchenko je u Manchester City stigao 2016. godine, a za ovaj klub je odigrao 128 utakmica te postigao dva pogotka i upisao 12 asistencija.

Tagovi: Oleksandr Zinchenko, Marco Cucurella, Manchester City, Arsenal
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE