GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zidane uskoro dolazi na klupu velikana

Zidane uskoro dolazi na klupu velikana
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.11.2021 / 13:35
Autor: SEEbiz / jutarnji.hr
PARIZ - Gdje će trenersku karijeru nastaviti Zinedine Zidane? Tvrdi se da francuskog genijalca vabi Manchester United kako bi zamijenio neuvjerljivog Ole Gunnara Solskjaera i da je u tome najglasnija njegova uzdanica iz Real Madrida, Cristiano Ronaldo.

S druge strane, El Mundo Deportivo piše da će Zizou sljedećeg ljeta preuzeti PSG, jer su katarski vlasnici nezadovoljni kako momčadi prepunoj zvijezda upravlja Mauricio Pochettino. Em rezultati nisu bajni, em je igra daleko od idealne, a Lionel Messi uglavnom djeluje neprepoznatljivo.

Zidane je u dva navrata vodeći Real Madrid pokazao i dokazao da zna voditi momčad u kojoj ima puno zvijezda osvojivši čak deset trofeja, od toga tri uzastopne Lige prvaka (pobjeđivao je u finalu Atletico Madrid, Juventus i Liverpool od 2016. do 2018. godine), što je uspjeh za povijest s obzirom da od formiranja natjecanja po skupinama 1992. godine, nitko nije obranio titulu. Dok Kraljevski klub nije uzeo tri u nizu.
Zidane je s Real Madridom (vodio ga je od 4. siječnja 2016. do 31. svibnja 2018. godine, pa od 11. ožujka 2019. do 27. svibnja 2021.) još dvaput bio prvak Španjolske, ima i dva naslova svjetskog prvaka, dva europska Superkupa i jedan španjolski Superkup.

Istina je i da je njegova najveća želja biti izbornik Francuske, ali kako nema naznaka da bi Didier Deschamps uskoro mogao odstupiti, nekako je realnije da preuzme najjači francuski klub. Pregovori su, tvrdi El Mundo Deportivo, začeti još prošlog ljeta, a namjera je da na Park prinčeva stupi na kraju ove sezone.

Tagovi: Zinedine Zidane, Paris SG, Real Madrid, Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE