GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zidane ostao bez podrške čelnika Reala, ali i dijela igrača

Zidane ostao bez podrške čelnika Reala, ali i dijela igrača
NA RUBU OTKAZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.12.2020 / 08:34
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Odmah nakon što je sudac Ovidiu Hategan u Kijevu odsvirao kraj utakmice, Florentino Perez je sa svojim suradnicima krenuo raspravljati o sudbini Zinedinea Zidanea na klupi Reala iz Madrida.

Španjolski El Mundo piše kako je vrh kluba odmah počeo raspravljati o argumentima za i protiv Zidaneova ostanka nakon poraza od Šahtara (2:0). Neki su bili za otkaz francuskom treneru kako bi se šok-terapijom lakše prebrodila utakmica protiv Borussije Mönchengladbach sljedeće srijede koja ovisi o Realovu prolasku skupine.

Ipak, poraz njemačke momčadi od Intera rezultatom 2:3 skinuo je dio pritiska sa Zidanea jer Real sada barem ovisi o sebi i mora pobijediti Borussiju (D) kako bi se plasirao u osminu finala.

Uz to, Zidane je na press konferenciji nakon utakmice dao do znanja kako sam nema namjeru napustiti klupu Reala te kako već priprema momčad za pobjedu protiv Borussije (D).

Njegove riječi ne odražavaju trenutni stav kluba koji ga drži odgovornim za novonastalu situaciju. Marca piše kako je predsjednik Perez Zidaneu već počeo tražiti nasljednika, a najglasnije se spominju imena Mauricija Pochettina i Raula koji trenira drugu momčad Castillu.

Uz to, Zidaneu se zamjeraju i česte promjene u sastavu pa je tako jučer na negodovanje u svlačionici naišla odluka da Casemiro ostane na klupi, a Real započne susret bez klasičnog zadnjeg veznog s Kroosom i Modrićem kao dvojicom osigurača ispred obrane.

Ipak, Zidanea u manjoj mjeri amnestira veliki broj izostanaka zbog ozljeda među kojima su najteže one Edena Hazarda, Sergija Ramosa i Federica Valverdea.

Bez obzira na to, u sljedeće tri utakmice protiv Seville, Borussije (D) i Atletico Madrida očekuju se pobjede Reala, s ili bez spomenutih igrača.

Tagovi: Zinedine Zidane, Real Madrid, Mauricio Pochettino
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE