GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zašto je Mario Pašalić jedan od najboljih poslova Chelseaja?

Zašto je Mario Pašalić jedan od najboljih poslova Chelseaja?
NOGOMET I BIZNIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.02.2020 / 06:58
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić već je drugu sezonu na posudbi u Atalanti iz Bergama, a na kraju ove trebao bi i službeno preseliti među 'crno-plave'. Naime, zasad je još uvijek igrač Chelseaja.

Sada već 'davne' 2014. godine, tada još kao 19-godišnjak, Mario Pašalić postao je igrač Chelseaja. 'Plavci' su ga kupili prema neslužbenim podacima za tri milijuna eura, ali bivši igrač Hajduka u momčadi koju je tada vodio Jose Mourinho priliku nije dobio.

Odlazio je Pašalić na posudbe, prvo u Elche, potom u Monaco, pa u Milan. Nakon te talijanske epizode, preselio je u moskovski Spartak, a u ljeto 2018. godine vratio se u Italiju, točnije u Atalantu.

Sve te posudbe, iako je igrao jako dobro, nisu uvjerile čelnike Chelseaja da je Pašalić kapacitet za njihov klub, a prošle sezone, hrvatski je reprezentativac u dresu Atalante bio jedan od važnijih igrača na premijernom ulasku u Ligu prvaka.

Ove sezone Pašalić je postao standarni prvotimac, jer od 22 nastupa, čak 19 puta bio je starter, a u dosadašnjem dijelu prvenstva izjednačio se po broju golova (op.a. zabio ih je pet, s time da je posljednjeg zabio nakon samo 18 sekundi na terenu protiv Rome) s prošlosezonskim skorom.

Naravno, sve to ulilo mu je dodatnu dozu samopouzdanja, a u Atalani su to prepoznali i na kraju ove sezone će otkupiti njegov ugovor od Chelseaja. Spominje se iznos od 15 milijuna eura, što znači da će Chelsea višestruko isplatiti svoje ulaganje u igrača, ali koji u londonskom klubu nije dobio niti sekunde.

Tagovi: Mario Pašalić, Chelsea, Atalanta, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE