GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Xavi: Moramo se suočiti s realnošću

Xavi: Moramo se suočiti s realnošću
BARCELONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.10.2022 / 15:09
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Moramo se suočiti s realnošću, kazao je Barcelonin trener Xavi Hernandez, nakon domaćeg poraza od Bayerna (0-3) i eliminacije iz Lige prvaka.

Xavi je u srijedu na Camp Nou proživio jednu od svojih najtežih trenerskih noći. Prije početka utakmice je doznao kako je Barcelona ostala bez izgleda za plasman u osminu finala, a potom je upisala i neugodan domaći 0-3 poraz od Bayerna.

"Moramo se suočiti s realnošću. Mislim da je na nas jako utjecala činjenica da smo već bili eliminirani i prije utakmice. Skupina je bila komplicirana i svašta nam se događalo," kazao je Barcin strateg.

Barcelona u ogledu protiv Bayerna nije uputila niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

"Moramo ostati pozitivni, ostala su nam još četiri trofeja za osvojiti. Iskreno vjerujem da možemo i hoćemo osvojiti te trofeje. Ali moramo prihvatiti ovakve situacije, suočiti se s njima, natjecati se puno bolje, eliminirati pogreške. Dakle, od sutra moramo promijeniti čip, ponovno postaviti i boriti se za preostale trofeje," poručio je trener katalonskog sastava.

"Moramo biti samokritični. U svakoj dosadašnjoj utakmici Lige prvaka bili smo barem konkurentni. U Münchenu smo nadigrali Bayern. Ne i ovoga puta. U razgovoru s momčadi govorio sam o hrabrosti, o intenzitetu, o pobjeđivanju u našim duelima. Ali ovo je prvi put ove sezone da sam osjetio da se nismo natjecali kako treba."

Barcelonu u zadnjem kolu skupine očekuje gostovanje kod Viktorije Plzen, a bez obzira na ishod tog meča nastavit će natjecanje u Europskoj ligi.

Tagovi: Xavi Hernandez, Barcelona, Bayern, Eintracht, Villareal, Real Madrid, La Liga
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE