GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wayne Rooney završio igračku karijeru

Wayne Rooney završio igračku karijeru
KRAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2021 / 22:36
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Najbolji strijelac u povijesti engleske nogometne reprezentacije kao i tamošnjeg velikana Manchester Uniteda Wayne Rooney u petak je objavio kako je završio igračku karijeru u dobi od 35 godina te kako nadalje raditi isključivo kao menadžer u drugoligašu Derby Countyju.

Rooney je prije godinu dana stigao u Derby kao igrač-menadžer te je u toj ulozi u posljednjih 12 mjeseci odigrao 30 utakmica postigavši šest pogodaka. U aktualnoj sezoni je upisao 10 nastupa uz jedan gol koji je stigao još u 1. kolu.

Momčad Derbyja trenutačno zauzima tek 22. mjesto u drugoj engleskoj ligi te ju do kraja sezone očekuje borba za ostanak.

Rooney je tijekom bogate karijere upisao čak 120 nastupa za Englesku uz 53 postignuta pogotka, a najveći je dio karijere proveo u Manchester Unitedu za koji je u 559 nastupa postigao 253 pogotka osvojivši pet naslova prvaka Engleske uz po jedan naslov prvaka Europe, Europsku ligu i FA Kup.

Tagovi: Wayne Rooney, Derby County, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE