GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vuletić: Vučić je Obradoviću dao tri miliona evra

Vuletić: Vučić je Obradoviću dao tri miliona evra
TVRDNJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.07.2021 / 11:40
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Vladimir Vuletić, nekadašnji potpredsednik FK Partizan, oglasio se povodom povratka Željka Obradovića u košarkaški klub.

U emisiji „Intervju“ za YouTube kanal „Slavija Info„, Vuletić je izneo šokantne informacije o dugu FK Partizan i dodao da nije nemoguć bankrot ako se ovako nastavi.

Rekao je i da se za sve pita Aleksandar Vučić, a da su svi ostali u dva najveća kluba marionete, govorio je o „zajedničkim ručkovima Zvezde i Partizana“, aludirajući na nedavno objavljenu zajedničku inicijativu dva najveća kluba da se naprave promene u ligi i sistemu takmičenja.

„Osim ovoga, zanimljiva je u uloga sinova Milorada Vučelića, ali i Zvezdana Terzića u klubovima Zvezda i Partizan koji se ponašaju kao da je to njihovo privatno vlasništvo a da su funkcije genetski nasledne.“

Sem toga detaljno je objasnio i zašto njegovi napadi veoma bole Vučića.

„U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsedniku Vučiću. Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona evra angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera na svetu sa istim ciljim nažalost, što je Obradović i potvrdio u svojoj izjavi da samo želi podršku klubu da čuje.“

Na kraju, Vuletić je poručio da će tribine ipak srušiti Vučića, pozvao ga je i na TV duel.

Tagovi: Vladimir Vuletić, FK Partizan, KK Partizan, Željko Obradović, Aleksandar Vučić
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE