GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vujović: Kakva sramota...

Vujović: Kakva sramota...
SEHA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.09.2021 / 14:21
Autor: SEEbiz / H
SKOPLJE - Rukometaši PPD Zagreba su u utorak pobijedili Vardar s 25:22 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala SEHA lige, ali to im nije bilo dovoljno za prolazak u zavšrni turnir u kojem su najbolje četiri ekipe. Kako je Vardar u prvoj utakmici slavio s 24:20, tako je s golom više otišao u Final Four.

Tamo se pak nije dugo zadržao jer je i prije početka završnice izbačen iz natjecanja. Razlog izbacivanja je pozitivan test na koronavirus u redovima Vardara. Na testiranju u Zagrebu vratar Vardara Borko Ristovski je bio pozitivan, pa je odlučeno da on i svi s kojima je bio u kontaktu moraju u izolaciju.

'Nakon interne rasprave, Izvršni odbor provjerio je dokumente i preporuke i složio se s visokom odgovornošću i sviješću da ne može ugroziti natjecanje i zdravlje svih sudionika', priopćila je SEHA liga.

Tako je PPD Zagreb ipak upao na završni turnir u Zadru gdje će igrati protiv bjeloruskog Meškova koji je radio pritisak na SEHA ligu da se Vardar ostavi u natjecanju, pa čak i prijetio da neće izaći na teren u Zadru ako se Vardaru zabrani nastup, ali nije im supjelo.

Ubrzo je stigla i reakcija od trenera Vardara Veselina Vujovića koji je poludio kada je čuo odluku SEHA lige.

'Kakva sramota. Kažu da je pozitivan samo Borko, dok za sedmoricu igrača nije prošlo 14 dana od druge doze cjepiva pa su kritični. Htjeli smo ponoviti test, ali nam nisu dali. Svi imamo PCR testove, tražili smo da ih ponovno naprave. Htio sam ići i s 11 igrača koji imaju potvrdu o cijepljenju, ali nam nisu dozvolili', rekao je bijesni Vujović.

Tagovi: Veselin Vujović, PPD Zagreb, Borko Ristovski, SEHA liga
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE