GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrsaljko zbog ozljede pauzira do dva tjedna

Vrsaljko zbog ozljede pauzira do dva tjedna
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.05.2022 / 16:36
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko ozlijedio je nogu tijekom utakmice njegovog Atletico Madrida i Elchea pa bi mogao izbivati s travnjaka između tjedan dana i dva tjedna.

Vrsaljko je u srijedu morao napustiti travnjak u Elcheu već u sedmoj minuti nakon što je osjetio bol.

Idući dan su ga pregledali liječnici u Sveučilišnoj bolnici Navarra u Madridu gdje mu je dijagnosticirana "kontrakcija" mišića, odnosno stezanje mišića.

"Igrač će otpočeti postupak ponovne adaptacije i dnevnih fizioterapeutskih sesija. O njegovom napretku će ovisiti kada će se priključiti suigračima", priopćio je Atletico u petak ne navodeći točno mjesto ozljede.

Doktor Jose Gonzalez iz zdravstvenog centra Deyre u Madridu, koji se bavi ozljedama nogometaša, rekao je za Hinu kako bi se Vrsaljko mogao oporaviti za tjedan do dva.

"Riječ je o kontrakciji, vjerojatno bedrenog mišića ili tetive. To je manja ozljeda. Morala bi biti riješena za tjedan do dva", izjavio je Gonzalez u telefonskom razgovoru.

Atletico je pobijedio u gostima Elche 2-0 te zauzima treće mjesto u španjolskom prvenstvu, a do kraja sezone su mu ostale dvije utakmice. Crveno-bijeli će u nedjelju dočekati četvrtoplasiranu Sevillu a 22. svibnja će gostovati kod šestoplasiranog Real Sociedada. Vrsaljku 30.lipnja istječe ugovor s Atleticom.

Vrsaljko, koji je ove sezone imao nekoliko ozljeda, posljednji nastup za reprezentaciju Hrvatske upisao je prije 11 mjeseci na Europskom

Tagovi: Šime vrsaljko, Atletico Madrid
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE