GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrsaljko se htio tući s igračima Manchester Cityja

Vrsaljko se htio tući s igračima Manchester Cityja
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.04.2022 / 11:53
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Atleticovi braniči Šime Vrsljako (30) i Stefan Savić (31) htjeli su se fizički obračunati s igračima Manchester Cityja u tunelu madridskog stadiona Wanda Metropolitano nakon četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, pokazuje snimka španjolskih novina AS.

Španjolski i engleski prvak odigrali su 0-0 pa se u polufinale plasirao Manchester City zbog pobjede 1-0 u prvoj utakmici.

Tenzije su nastale u 90. minuti kada je Atleticov branič Felipe startao na Fodena, zbog čega su skočili igrači s obiju klupa i naguravali se. Među najžešćima je bio crnogorski reprezentativac Savić koji se obračunavao s Akeom uslijed čega su obojica kažnjena žutim kartonom, a Felipe crvenim zbog opasnog starta i udaranja Fodena.

Kamere su prikazale Savića kako za kosu povlači Jacka Graelisha (26) koji mu je došao prigovoriti, izvijestio je AS. Tog engelskog reprezentativca su Savić i Vrsaljko povlačili za kosu još tijekom prve utakmice u Manchesteru, bile su pokazale snimke s te prijašnje utakmice.

Po završetku susreta u Madridu, koji je bio produžen zbog incidenata i u kojem je Atletico u zadnjim trenucima nastojao zabiti gol, suigrači su zadržavali ljutog Savića.

"Savić je krenuo na Grealisha na ulazu u tunel. Ostali su intervenirali kako bi ih razdvojli, no nakon što je svaki od njih bio na putu prema svojoj svlačionici, od kuda su gestikulirali, na scenu je stupio Vrsaljko", pišu novine Marca.

Vrsaljko je bacio neki predmet na članove Cityjeve ekspedicije, pokazuje snimka. AS je izvijestio da je bacio bočicu s vodom. Zatim se htio fizički obračunati s Kyleom Walkerom, dok su ga obuzdavali iz vlastite ekipe, a također i Engleza s njegove. Vrsaljko mu je gestikulirao neka dođe na obračun te se opirao ljudima koji su ga zadržavali. Na kraju je pljuno prema protivnicima, izvijestile su novine AS pokazujući snimku.

Vrsaljko u četvrtak nije bio dostupan za komentar, a ni Atleticov glasnogovornik nije odgovorio na upit za reakciju na spomenuti incident.

Tagovi: Šime vrsaljko, Atletico Madrid, Stefan Savić, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE