GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrsaljko će pauzirati oko dva tjedna

Vrsaljko će pauzirati oko dva tjedna
PAUZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2022 / 18:18
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Hrvatski branič Šime Vrsaljko (30), koji je u nedjelju navečer ozlijedio bedreni mišić, mogao bi se na travnjak vratiti za dva tjedna uoči prijateljskih utakmica Hrvatske u Dohi, prve su procjene liječnika u Madridu.

Atleticov desni bek Vrsaljko je nakon jednog zračnog duela s igračem Betisa nekoordinirano pao na tlo prilikom čega je zadobio kontuziju na stražnjici a također i rupturu bedrenog mišića duboku tri milimetra, pojasnio je dužnosnik madridskog kluba nakon što je klub prethodno objavio priopćenje.

"Ne bih mogao reći koliko će morati izbivati, ali mogao bi se vratiti na teren za dva tjedna", rekao je dužnosnik.

Vrsaljko je u 21. minuti morao napustiti teren u Sevilli gdje je Atlético Madrid pobijedio Betisa s 3-1 i preuzeo od njega treće mjesto u prvenstvu.

Hrvatski nogometaš je u ponedjeljak nakon povratka u Madrid pregledan u bolnici Universidad de Navarra. Atlético je zatim izvijestio kako će njegov povratak na travnjak ovisiti o razvoju oporavka te da Vrsaljko sada počinje s dnevnom rehabilitacijom.

"Ozljeda mišića izazvana udarcem obično se liječi puno brže nego ozljeda mišića izazvana neizravnim mehanizmom", rekao je liječnik José González iz madridske klinike Deyre u telefonskom razgovoru za Hinu.

"Drugim riječima, ja mislim da će za tjedan do dva Vrsaljko biti dobro", dodao je temeljem pročitanog javnog priopćenja Atlético Madrida. Gónzalez se bavi ozljedama nogometate i piše komentare o ozljedama igrača za sportske novine AS.

Atlético iduću utakmicu igra u petak s Cádizom pa zatim u utorak s Manchester Unitedom u osmini finala Lige prvaka. Za očekivati je da će Zadranin propustiti te dvije utakmice.

Pokažu li se prognoze o dvotjednoj pauzi točnima, Vrsaljko bi se na travnjak vratio 21. ožujka. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak ga je pozvao za prijateljske utakmice sa Slovenijom i Bugarskom koje će se igrati 26. i 29. ožujka u Dohi. Vrsaljko je posljednji put nastupio za Hrvatsku u lipnju na Europskom prvenstvu a nakon toga ga Dalić više nije zvao.

Tagovi: Šime Vrsaljko, koronavirus, Atletico Madrid, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE