GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrlo dobra predstava Darija Šarića

Vrlo dobra predstava Darija Šarića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2023 / 08:17
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
NEW YORK - Dario Šarić odigrao je treću zaredom dvocifrenu utakmicu i bio među najboljima svog Phoenixa u pobjedi protiv Bostona rezultatom 94:106.

Naš reprezentativac ubacio je 14 poena i uhvatio 13 skokova za svoj prvi double-double učinak sezone i definitivno se može reći da je ozljeda iza njega. Uz njega najbolji u redovima Sunsa bio je Mikal Bridges s 25 koševa i tako su vodeću NBA momčad Celticse doveli do četvrtog poraza u šest utakmica.

Chris Paul dodao je 15 poena, osam asistencija i šest skokova za Phoenix, koji je imao 20 poena prednosti u drugoj četvrtini, ali je do kraja treće četvrtine smanjena na jedan. Sunsi su ipak otvorili posljednju dionicu s osam uzastopnih poena i preokrenuli vraćanje Bostona, u čijim je redovima najbolji bio Jalen Brown s 27 koševa i osam skokova, a Jason Tatum je postigao 20 poena.

Detroit Bojana Bogdanovića upisao je pobjedu u derbiju začelja istočne konferencije NBA lige. Rezultatom 118:112 pobijedili su Charlotte Hornetse. Standardno dobar bio je hrvatski šuter, naročito u prvom poluvremenu, kada je ubacio 17 od svojih 21 poena. Pridružio mu se Jaden Ivey s 24 poena i Saddiq Bay s 22. Najbolji u redovima Hornetsa bili su dva playa, LaMelo Ball s 23 koša i po osam skokova i asistencija i Terry Rozier s 23 poena, ali samo dovoljno za treći uzastopni poraz na gostovanjima.

Unatoč double-double brojkama njihova bivšeg igrača Domantasa Sabonisa, Indiana Pacersi obranili su zadnji napad Sacramenta, točnije Harrison Barnes nije iskoristio šut za tri poena kojim bi izjednačio utakmicu i Pacersi su pobijedili 107:104. Barnes je i bez posljednje trice bio najučinkovitiji igrač susreta s 23 poena, dok je pobjednike protiv svoje bivše momčadi vodio s 23 poena i 10 asistencija Buddy Hield.

San Antonio i Philadelphia odigrali su utakmicu u kojoj je ukupno čak 12 igrača postiglo dvocifreni broj poena. Pobjedu 137:125 na kraju su upisali 76ersi predvođeni Joelom Embiidom s 33 poena i deset skokova, dok je rookie Malaki Branham bio s 26 koševa najbolji u redovima Spursa.

Rezultati:

Detroit Pistons - Charlotte Hornets 118:112

Indiana Pacers - Sacramento Kings 107:104

Boston Celtics - Phoenix Suns 94:106

Houston Rockets - Toronto Raptors 111:117

Minnesota Timberwolves - Orlando Magic 120:127

San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers 125:137

Utah Jazz - Atlanta Hawks 108:115

Tagovi: Dario Šarić, Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Domantas Sabonis, Joel Embiid, Phoenix Suns
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE