GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrlić će ipak igrati za Hrvatsku na EP-u

Vrlić će ipak igrati za Hrvatsku na EP-u
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2022 / 08:58
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatska vaterpolska reprezentacija će ovog ljeta igrati na Europskom prvenstvu u Splitu, a ipak će je predvoditi Josip Vrlić.

Izbornik Ivica Tucak je jučer objavio popis, a najveće iznenađenje je bilo da na popisu nema Josipa Vrlića (36), jednog od najboljih centara svijeta te vjerojatno i najboljeg igrača hrvatske reprezentacije. "Vrlić je odlučio otići u reprezentativnu mirovinu jer smatra da nije spreman doprinositi na najvišoj razini koja je potrebna reprezentaciji te da time otvara prostor mlađem naraštaju igrača", priopćili su iz HVS-a.

Dan kasnije uslijedio je preokret. Tucak i Vrlić su razgovarali i objavljeno je da se Vrlić, koji je za Hrvatsku debitirao prije pet godina, vraća u momčad.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu igrati u grupi B s Grčkom, Francuskom i Maltom. Sve utakmice bit će odigrane u Spaladium Areni. Prvu utakmicu na prvenstvu Hrvatska igra 29. kolovoza protiv Malte od 21 sat.

Tagovi: Josip Vrlić, hrvatska vaterpolska reprezentacija, Ivica Tucak
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE