GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vori se vraća rukometu, potpisao ugovor s Füchseom

Vori se vraća rukometu, potpisao ugovor s Füchseom
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2022 / 16:53
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - Igor Vori (41) vraća se na teren. Legendarni hrvatski pivot službeno se umirovio još 2018. godine, ali bez rukometa jednostavno ne može. Njemački mediji javljaju kako je Vori potpisao ugovor s momčadi Füchse Berlin do kraja sezone.

Iako je već četiri godine službeno 'bivši', Igor Vori (41) će po drugi put prekinuti rukometnu mirovinu! Jedan od najboljih pivota svih vremena od aktivne se karijere oprostio još 2018. godine u dresu PPD Zagreba, ali je prvi put u travnju 2019. godine ponovno 'uskočio' u dres 'zagrebaša' koji su tada imali velikih problema s ozljedama.

Nakon toga je Vori radio u Hrvatskom rukometnom savezu kao sportski direktor muške reprezentacije, bio je i trener PPD Zagreba, a nedavno je preuzeo mjesto izbornika rukometne U-21 reprezentacije.

No, Igor Vori bez rukometa jednostavno ne može te se sada, u 41. godini odlučio po drugi put vratiti na teren!

Njemački mediji objavili su kako je Vori potpisao do kraja sezone za Füchse Berlin, jednu od najjačih njemačkih momčadi koja se ove sezone bori za naslov prvaka!

'Ako uspije sletjeti već danas, Igor Vori će se odmah priključiti momčadi', potvrdio je za Sky Sport legendarni Stefan Kretzschmar koji je sportski direktor Füchsea.

Vori bi trebao biti zamjena za ozlijeđenog Johana Kocha koji je izgubljen do kraja sezone, a u momčadi je još samo jedan pivot, Mijajlo Marsenić.

Zadovoljan je i trener Füchsea Jaron Siewert.

'Neki u klubu znaju Igora, a od njih sam čuo samo pozitivne stvari o njemu', kazao je Siewert.

Igor Vori je u prebogatoj karijeri među ostalim igrao za PPD Zagreb, Barcelonu, HSV i PSG, a za Hrvatsku je od 2003. do 2018. godine odigrao 240 utakmica i zabio 587 golova. Osvojio je sve što se osvojiti moglo, olimpijsko zlato iz Atene 2004. i broncu iz Londona, zlato na SP-u 2003, dva srebra i broncu, te dva srebra i broncu s Europskih prvenstava.

Tagovi: Igor Vori, Berlin Füchse, PPD Zagreb
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE