" />
"> Vlasnik Liverpoola uputio ispriku navijačima i momčadi | SEEbiz.eu

Vlasnik Liverpoola uputio ispriku navijačima i momčadi

Vlasnik Liverpoola uputio ispriku navijačima i momčadi
ISPRIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2021 / 11:01
Autor: SEEbiz / H

LIVERPOOL - Vlasnik nogometnog kluba Liverpool John Henry ispričao se u srijedu navijačima i momčadi zbog "uznemiravanja" uzrokovanog klupskim angažmanom u kreiranju projekta europske Superlige.

Liverpool je bio jedan od šest engleskih klubova koji je našao među 12 incijatora novog natjecanja čije je osnivanje obajvljeno u nedjelju. No, već u utorak navečer, nakon što su se osnivanju Superlige usprotivile UEFA i FIFA, te nakon niza negativnih reakcija i protesta navijača, svih šest momčadi iz engleske Premier lige odustalo je od projekta zatvorenog elitističkog natjecanja.

"Želim se ispričita svim navijačima Liverpoola za uznemiravanje koje su doživjeli u proteklih 48 sati. Iako to ne treba posebno naglašavati, ali treba reći, ovaj projekt nikada ne bi uspio bez podrške navijača. U posljednjih 48 sati bili ste vrlo jasni da neće uspjeti. Čuli smo vas. Ja sam vas čuo", izjavio je John Henry u video poruci objavljenoj na klupskom internetskom portalu.

"Želim se ispričati Juergenu (Kloppu)... igračima i svima koji naporno rade kako bi naše navijače učinili ponosnima. Oni nisu odgovorni za ovo. Iznevjerio sam vas u ovom poduhvatu i zbog toga mi je žao. Ja sam jedini odgovoran za negativnosti koje su se pojavile u posljednja dva dana", poručio je vlasnik Liverpoola.

Nakon odustajanja engleskih momčadi novo natjecanje, čiji je inicijator i prvi čelnik predsjednik Real Madrida Florentino Perez, ostalo je na tri španjolska i tri talijanska kluba. No, u srijedu je i milanski Inter najavio da će krenuti putem engleskih klubova, jer je zbog posljednjeg razvoja događaja izgubio interes za sudjelovanje u projektu Superlige.

Foto: Pexels

Tagovi: Liverpool, John Henry, Superliga
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE