GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlašić: Nije nas briga što se događa kod Belgijanaca

Vlašić: Nije nas briga što se događa kod Belgijanaca
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.11.2022 / 16:04
Autor: SEEbiz
DOHA - Nije nas briga što se događa kod Belgijanaca, kazao je hrvatski veznjak Nikola Vlašić na novinarskoj konferenciji u trening kampu "Vatrenih" u Dohi.

Vlašić je zbog ozljede lista zamijenjen na poluvremenu susreta protiv Maroka, nakon čega je propustio iduća dva treninga. Bile su to prve Vlašićeve minute na svjetskim prvenstvima nakon što je na EURO-u upisao jedan nastup. Dobio je priliku i protiv Kanade ušavši u igru u 72. minuti umjesto Andreja Kramarića.

"List je OK, magnet nije pokazao ništa, Sada sam u punom pogonu," kazao je hrvatski veznjak.

Posljednjih se dana mnogo pisalo i govorilo o narušenoj atmosferi u redovima belgijske reprezentacije, međutim Vlašić se nije želio previše o tome zamarati.

"Ne znam što se događa u njihovoj svlačionici, to nije naša briga. Oni su sjajna ekipa, no mi smo koncentrirani na nas. Fokuse je samo na nama, cijenimo ih i poštujemo, nas se to ne tiče," poručio je veznjak West Hama na posudbi u Torinu.

Osvrnuo se i na istup belgijskog izbornika Roberta Martineza koji je izjavio kako je Hrvatska favorit uoči susreta 3. kola skupine F.

"Kada pogledamo Belgiju, bili su prvi na Fininoj ljestvici, ne znam je li to "pila naopako", no oni su odlična ekipa."

Hrvatskoj za plasman u osminu finala treba bod, no Vlašić je naglasio kako igra na remi nije u našem mentalitet.


"Jako je teško igrati na bod, to nije naš mentalitet. U svakoj utakmici idemo na pobjedu," kazao je dodavši: "Atmosfera u našim redovima je sjajna, nije to nikakva floskula."

Belgijski napada trebao bi predvoditi Romelu Lukaku protiv kojeg je Vlašić igrao u Engleskoj, a od ove sezone obojica su u Italiji na posudbama. Vlašić u Torinu, a Lukaku u Interu.

"Lukaku je jedan od najboljih napadača na svijetu, svakoj momčadi pomaže da bude opasnija. Napravit ćemo analizu kako ga najbolje zaustaviti."

Vlašić je istaknuo kako je počašćen što je na World Cupu i što dijeli svlačionicu s majstorom kao što je Luka Modrić.

"Odličan je osjećaj biti dio svjetskog prvenstva, počašćen sam što sam dio ekipe i što dijelim svlačionicu s Lukom, on je veliki igrač ne sada već u povijesti. Njegovi nastupi će ostati upamćeni."

Zanimljivo, suprug Nikoline sestre Blanke Vlašić je belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht koji je u Katru na Svjetskom prvenstvu. Nikola o tome nije želio previše razgovarati.

"Nisam na to pomislio dok mi niste spomenili. Ispred nas je specijalna utakmica zbog svjetskog prvenstva, ne zbog toga," poručio je.

Tagovi: Nikola Vlašić, hrvatska nogometna reprrezentacija
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE