GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Villarreal pobjedom do prvog mjesta La Lige

Villarreal pobjedom do prvog mjesta La Lige
ŠPANJOLSKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2020 / 21:11
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Nogometaši Villarreala kao domaćini su pobijedili Valenciju sa 2-1 (1-1) u nedjeljnom dvoboju 6. kola španjolskog prvenstva i s nova tri boda zasjeli na vrh ljestvice.

Pobjedu vrijednu vodeće pozicije u španjolskoj Primeri "žutoj podmornici" donijeli su Paco Alcacer pogotkom s bijele točke u 6. minuti i Dani Parejo golom u 69. minuti. Valencia je izjednačila u 37. minuti preko Guedesa.

Villerreal je u šest nastupa sakupio 11 bodova i ima jedan bod više Real Madrida, Getafea, Cadiza i Granade.

Huesca je na svom terenu preokretom od 0-2 do 2-2 protiv Valladolida po peti put u šest nastupa osvojila bod, a još čeka na prvu pobjedu u novoj prvoligaškoj sezoni. Gosti su do prednosti od dva pogotka stigli golovima Gonzaleza (35) i Rubija (51-11m), a ekspresni povratak u utakmicu Huesci su donijeli Mir (52) i Ramirez (56).

Elche je slavio sa 2-0 na gostovanju kod Alavesa golovima Mille (39) i Tetea Morentea (86). Athletic je u Bilbau svladao sa 2-0 Levante, a strijelci su bili Berenguer (68) i Inaki Williams (79).ž

Jedinu utakmicu bez pogodaka odigrali su Eibar i Osasuna.

Od 21 sat kolo će zaključiti Betis i Real Sociedad utakmicom u Sevilli.

Tagovi: Villarreal, La Liga, Paco Alcacer, Dani Parejo
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE