GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki preokret u priči o Gvardiolu?

Veliki preokret u priči o Gvardiolu?
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2023 / 16:46
Autor: SEEbiz / index.hr

ZAGREB - Najpoznatiji svjetski novinarski stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je najnovije vijesti vezane za Joška Gvardiola i njegov potencijalni odlazak iz RB Leipziga na ljeto. Otkako je stigao u Njemačku piše se o njegovom odlasku iz nje, a priča je u posljednjih pola godine dobila dosad najozbiljnije konture.

"Jako je bitno reći da Chelsea ostaje zainteresiran za Gvardiola. Chelsea je u siječnju pokušao dovesti Gvardiola, ali tada je to bilo gotovo nemoguće. Tu je i Liverpool, koji je zainteresiran, ali moram jasno naglasiti da je u utrci i Manchester City. Ondje ga obožavaju svi, uključujući i Pepa Guardiolu", rekao je Romano pa dodao:

"Moram u ovom trenutku naglasiti da je apsolutno sve otvoreno kad su ta tri kluba u pitanju, ali isto tako je jako dobro poznato da nikad nije lako dogovoriti neki transfer s Leipzigom. Gvardiolov transfer će biti bomba ljetnog prijelaznog roka."

Zanimljivo je da Romano u svom obraćanju, a ni u posljednjih nekoliko vezanih za Gvardiola, nije spomenuo Real Madrid, piše Index. Ranijih mjeseci se puno pisalo o tome da je Real zainteresiran, neki španjolski mediji su čak pisali da je madridski klub prvi favorit za to da zaključi taj posao, ali u posljednje vrijeme se čini da je Real ispao iz tih kombinacija.

Nedavno je i sam Gvardiol komentirao glasine o interesu iz Premier lige.

"Dva puta mi je propao transfer u Englesku, prvo iz Dinama u Leeds, a onda prošlog ljeta iz Leipziga u Chelsea, ali treći put će mi uspjeti. Da, želim igrati u Premier ligi", otkrio je najtraženiji branič Timesu i tako rastužio navijače Reala.

Posljednja velika vijest o Gvardiolu bila je ona koju je objavio francuski Footmercato, a vezana je za City. U njoj se navode vrlo slične stvari koje je i sam Romano naveo u svom posljednjem obraćanju.

Footmercato je objavio da je Joško Gvardiol, 21-godišnji hrvatski stoper, jedini igrač kojeg Guardiola želi kao novo ime u obrani svoje momčadi. Nitko drugi ga ni najmanje ne zanima. Ne samo da želi Gvardiola nego je spreman napraviti mjesta u rosteru da bi ga doveo.

Tagovi: Joško Gvardiol, Chelsea, Manchester City, Real Madrid, RB Leipzig, Dinamo, Fabrizio Romano
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE