GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Većina igrača Dinama pristala na smanjenje plaća, sutra odluka o Bjelici

Većina igrača Dinama pristala na smanjenje plaća, sutra odluka o Bjelici
POPUSTILI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2020 / 19:27
Autor: SEEbiz / HRT
ZAGREB - Većina igrača Dinama, uključujući i kapetana Arijana Ademija, navodno je pristala na smanjenje plaća koje im je ponudila Uprava kluba. Već ih je sedam-osam potpisalo aneks ugovora o smanjenju primanja.

Dinamo je odluku o smanjenju plaća donio 24. ožujka. Podsjećamo, prema prijedlogu Uprave igračima će u idućih šest mjeseci trećina primanja biti isplaćena odmah, trećina u šest mjeseci nakon odigravanja prve utakmice nastavka sezone, dok se trećina primanja neće isplatiti trajno.

Sutra bi se trebala znati sudbina trenera Nenada Bjelice kojeg očekuje sastanak s čelnicima kluba. Prema pisanju medija tema sastanka bit će prijedlog sporazumnog raskida ugovora koji Bjelica ima do svibnja 2021. godine, a spominje se i otpremnina od oko milijun eura.

Iako se nagađalo da će na klupu Modrih nakon Bjelice sjesti Igor Jovićević, trener Dinamovih juniora koji su se ove sezone plasirali u četvrtfinale Lige prvaka, kandidat je još jedan trener s iskustvom iz Dinamove omladinske škole - Ivan Prelec.

Prelec, trener NK Istre 1961, za 24sata je potvrdio da su ga već kontaktirali iz Dinama.

Tagovi: Dinamo, Arijan Ademi, Nenad Bjelica, Igor Jovičević, Ivan Prelec
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE