GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije još šest godina na Novoj TV

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije još šest godina na Novoj TV
TV PRAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2022 / 09:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dogovorom s Europskim nogometnim savezom (UEFA) Nova TV je osigurala prava na prijenose većinu utakmica muške hrvatske nogometne reprezentacije i u idućih šest godina, priopćili su u utorak iz ove medijske kuća.

"Nova TV će prenositi utakmice kvalifikacija za UEFA EURO 2024., kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2026., kvalifikacije za UEFA EURO 2028., kao i utakmice UEFA Lige nacija 2022., 2024. i 2026.", stoji u službenom priopćenju.

Ljubitelji nogometa će u programu Nove TV moći pratiti i sve prijateljske utakmice koje će najbolji hrvatski nogometaši igrati u spomenutom šestogodišnjem razdoblju.

"Emitirati utakmice hrvatske nogometne reprezentacije predstavlja nam čast, ali i odgovornost da gledateljima sadržaj prezentiramo na najbolji mogući način. Nova TV kao najjača multimedijalna platforma nastavlja i u narednih šest godina kroz sinergiju televizije i digitalnih kanala kreirati dodatnu vrijednost, aktualan i atraktivan sadržaje za sve gledatelje reprezentacije", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Uz članove sportske redakcije Nove TV u projektu će i dalje sudjelovati stručni komentatori Robert Jarni i Aljoša Vojnović, a urednik projekta je Saša Lugonjić.

"Početak novog ciklusa bit će iznimno sadržajan, jer nas u samo 10 dana lipnja čekaju čak četiri utakmice UEFA Lige nacija. Najprije domaćinstva Austriji i Francuskoj pa odlazak u goste Dancima i Francuzima. U rujnu su pred nama preostale dvije utakmice UEFA Lige nacija, a odluči li se Zlatko Dalić na prijateljsku utakmicu uoči samog početka FIFA Svjetskog prvenstva 2022. u Katru i nju će gledatelji moći pratiti u našem programu'', rekao je Lugonjić.

Iz Nove TV su poručili da će studijske emisije i prijenosi utakmica biti obogaćeni nizom sadržajnih i grafičkih novosti uz primjenu najnovijih tehnologija proširene stvarnosti.

Osim putem televizijskih kanala vijesti, rezultati, komentari, analize, praćenje utakmice iz minute u minutu, ali i najatraktivniji video sadržaj s utakmica bit će ekskluzivno dostupan i na portalu Gol.hr te društvenim mrežama Nove TV.

Tagovi: Nova TV, hrvatska nogometna reprezentacija, Dražen Mavrić, UEFA, Saša Lugonjić, Robert Jarni
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE