GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Utakmica sezone Marija Hezonje

Utakmica sezone Marija Hezonje
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2020 / 08:14
Autor: SEEbiz / Index.hr
PORTLAND - Mario Hezonja odigrao je najbolju utakmicu otkad je prošlog ljeta stigao u Portland, ali ni to nije bilo dovoljno Blazersima da dođu do pobjede.

Hezonja je u porazu od Sacramento Kingsa 123:111 postigao 16 koševa uz tri skoka, asistenciju i osvojenu loptu, pogodivši pritom sedam od 10 šuteva i dvije od četiri trice.

To mu je osmi put ove sezone da je susret završio s dvoznamenkastim učinkom, ali dosad se uvijek zaustavljao na 10 ili 11 koševa.

Posebno je oduševio ovom sekvencom u kojoj je u 15-ak sekundi pogodio tricu, pa ukrao loptu u obrani i ponovno zabio iz kontre.

Iako su C.J. McCollum i Hassan Whiteside ubacili više od njega, po 19 poena, na društvenim mrežama opći je dojam da je Hezonja bio najbolji igrač Blazersa i da se jedini zaista trudio, što je posebno zabrinjavajuće za Portland kad se zna da im je Sacramento jedan od glavnih konkurenata u lovu na doigravanje. Kingse je predvodio Bogdan Bogdanović s 27 koševa.

Osim Hezonje i Bojana Bogdanovića koji je 11. put ove sezone postigao barem 30 koševa, od Hrvata su sinoć nastupili još Dragan Bender i Ante Žižić.

Golden State Warriorsi iznenadili su Philadelphiju 118:114 iako nije igrao Stephen Curry koji se ovog tjedna vratio nakon četiri mjeseca izbivanja zbog loma ruke, ali se razbolio. Amerikanci pišu da je riječ o običnoj gripi, a ne koronavirusu.

U njegovom izostanku čak sedam od devet igrača koji su zaigrali za Warriorse ostvarilo je dvoznamenkasti učinak, a među njima je bio i Bender koji je za 13 minuta igre ubacio 10 poena bez promašaja (4/4 iz igre, 2/2 za tricu), a upisao je i tri skoka te jednu asistenciju.

Warriorse je predvodio Damion Lee s 24 koša, a Sixerse koji su i dalje bez Embiida i Simmonsa, Tobias Harris, također s 24 poena.

I Žižićev Cleveland ostvario je iznenađujuću pobjedu nad puno renomiranijim suparnikom svladavši Denver 104:102. Naš centar je, doduše, igrao sam četiri minute i ubilježio tek jedan promašeni šut. Kevin Love zabio je 27, a Colin Sexton 25 koševa, dok je Nikola Jokić na drugoj strani ostao na samo osam poena. Prvi put nakon više od tri mjeseca Joker je ostao na jednoznamenkastom učinku.

Foto: Getty Images

Tagovi: Mario Hezonja, Portland Trailblazers, Bojan Bogdanović, Dragan Bender, Ante Žižić, Golden State Warriors, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE