GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Utah pobijedila Charlotte, Niang šutirao trice 7-7

Utah pobijedila Charlotte, Niang šutirao trice 7-7
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2021 / 09:00
Autor: SEEbiz / Index.hr
SALT LAKE CITY - Utah Jazz pobijedio je noćas Charlotte Hornetse 132:110 i nastavio s odličnim rezultatima nakon poraza od Clippersa.

Momčad Bojana Bogdanovića imala je samo pola koša prednosti na ulasku u zadnju četvrtinu, ali ju je dobila 41:20 i tako slomila protivnika. Utah je nakon ove utakmice postala najbrža momčad koja je pogodila 500 trica u jednoj sezoni. Za to im je trebala samo 31 utakmica čime su postavili novi rekord.

Nažalost, u njemu nije previše sudjelovao Bogdanović koji je promašio sva četiri pokušaja za tricu, a za 26 minuta ubacio je deset koševa pogodivši sva četiri pokušaja za dvicu. Bogdanović je upisao i četiri skoka te dvije asistencije.

Utah je tricu gađala ukupno 28/55, a Georges Niang (na fotografiji) trice je šutirao nevjerojatnih 7-7. Najefikasniji je bio Donovan Mitchell s 23 koša. Joe Ingles dodao je 21, a zanimljivo je da je na utakmici šutnuo deset trica (pogodio je sedam) i samo jednu dvicu koju je promašio.

Dallas Mavericksi su kod kuće pobijedili Memphis 102:92, a Luka Dončić je zabio 21 koš (šut 8/18) uz sedam skokova i pet asistencija.

Washington je nakon produžetka pobijedio Lakerse u gostima 127:124. Russell Westbrook upisao je triple-double s 32 koša (šut 13/25), 13 skokova i 14 asistencija. LeBronu Jamesu je za triple-double nedostajao jedan skok. Najbolji igrač Lakersa zabio je 31 koš (šut 14/29) uz devet skokova i 13 asistencija.

Utakmica Indiane i San Antonija odgođena je zbog četiri slučaja koronavirusa u momčadi Spursa.

NBA, noćas odigrane utakmice:


Houston - Chicago 100:120

Dallas - Memphis 102:92

Oklahoma - Miami 94:108

Phoenix - Portland 132:100

Utah - Charlotte 132:110

LA Lakers - Washington 124:127 (nakon produžetka)

Tagovi: Bojan Bogdanović, Luka Dončić, Georges Niang, Donovan Mitchell, Russell Westbrook, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE