GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Utah neko vrijeme bez Mitchella, Lakerse propuštaju Gobert i Conley

Utah neko vrijeme bez Mitchella, Lakerse propuštaju Gobert i Conley
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2021 / 19:18
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Najbolji strijelac trenutačno vodećeg sastava američke profesionalne košarkaške NBA lige Utah Jazza Donovan Mitchell propustit će sljedećih nekoliko utakmica počevši od one večerašnje na gostovanju kod prvaka Los Angeles Lakersa zbog ozljede desnog gležnja koju je zadobio u petak u dvoboju protiv Indiana Pacersa.

Mitchell je nezgodno doskočio srediom treće četvrtine susreta protiv Pacersa te je šepajući otišao u svlačionicu. Magnetna rezonanca pokazala je kako nema "strukturalnih oštećenja", no Mitchell će ipak odmoriti na neko vrijeme.

Ove sezone Mitchell proječno ubacuje 26.4 poena po susretu, u četiri utakmice prije ozljede bio je na prosjeku od čak 40.5 poena, a usto ima i 5.2 asistencije te 4.4 skoka.

Osim Mitchella, Utah će u Los Angelesu igrati bez još dvojice igrača iz startne postave, centra Rudyja Goberta i razigravača Mikea Conleya, koji su obojica u petak imali zapažene uloge protiv Indiane, Gobert sa 23 skoka, a Conley sa 10 asistencija.

Tako će protiv Lakersa večeras na teren samo dva standardna člana startne petorke, hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović i Royce O'Nale.

S druge strane, Lakersi će i protiv Jazza igrati bez svoje dvojice najboljih igrača, LeBrona Jamesa, koji zbog ozljede gležnja ne igra od 20. ožujka, te Anthonyja Davisa, koji je zbog ozljede lista van stroja od 14. veljače.

Tagovi: Donovan Mitchell, Rudy Gobert, mike Conley, Bojan Bogdanović, Utah Jazz, LeBron James, Anthony Davis
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE