GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

US Open, parovi: Kraj za Ivana Dodiga i Bopannu

US Open, parovi: Kraj za Ivana Dodiga i Bopannu
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2021 / 21:58
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner, Indijac Rohan Bopanna, završili su s nastupom na turniru parova US Opena u osmini finala. Bolji su od njih bili Rajeev Ram i Joe Salisbury sa 6-7(4), 6-4, 7-6(3).

U prvom setu ni jedan par nije izgubio početni udarac iako je hrvatsko-indijska kombinacija opasnije živjela na svoj servis. Dodig i Bopanna su bili bez break šanse, dok su suparnici propustili jednu takvu priliku.

No, u tie-breaku su Dodig i Bopanna posve dominirali. Brzo su pobjegli na 6-1 i dobili prvi set.

Odmah na startu drugog seta Hrvat i Indijac su propustili kombinirano tri break-lopte u uvodna dva servis gema suparnika. I kada su tu ostali praznih ruku uslijedio je odgovor Rama i Salisburyja koji su kod 4-4 napravili break i potom dobili set.

U trećoj dionici prvi su do prednosti došli Ram i Salisbury (break kod 2-2), ali su Dodig i Bopanna odmah vratili taj minus te se o pobjedniku odlučivalo u tie-breaku. U njemu su Ram i Salisbury nakon 2-2 nanizali četiri poena i time slomili otpor suparnika.

US Open, parovi (osmina finala): Rajeev Ram, SAD / Joe Salisbury, VB (4) - Rohan Bopanna, Ind / Ivan Dodig, Hrv (13) 6-7 (4), 6-4, 7-6(3)

Tagovi: Ivan Dodig, Rohan Bopanna
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE