GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

US Open: Martić i Rogers uspješne, Dodigu pobjeda u mješovitim parovima

US Open: Martić i Rogers uspješne, Dodigu pobjeda u mješovitim parovima
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.09.2021 / 08:52
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Hrvatska tenisačica Petra Martić imala je uspješan start na turniru parova, na US Openu u New Yorku. Martić i njena partnerica, Amerikanka Shelby Rogers, svladale su Mandy Minellu iz Luksemburga i Ljudmilu Samsonovu iz Rusije sa 7-6(2), 1-6, 6-4.

Nakon uspješne dvosatne borbe na premijeri posljednjeg Grand Slam turnira u godini, u 2. kolu će Martić i Rogers igrati protiv petih nositeljica, Kanađanke Dabrowski i Brazilke Stefani.

Nakon što je imao dobar početak u konkurenciji parova, hrvatski tenisač Ivan Dodig je uspješno započeo i u konkurenciji mješovitih parova. On i Amerikanka Nicole Melichar-Martinez su postavljeni za prve nositelje, a start je bio vrlo trnovit. Nakon dramatične borbe hrvatsko-američka kombinacija je pobijedila jaki par Shuai Zhang i John Peers sa 7-6(3), 4-6, 12-10.

U 2. kolu Dodig i Melichar-Martinez će igrati protiv Meksikanke Olmos i Argentinca Aravela.

Takve sreće nije bila Darija Jurak koja se od turnira mješovitih parova oprostila u 1. kolu. Galina Voskobjeva (Kazahstan) i Nikola Čačić (Srbija) su svladali Jurak i Nizozemca Matwea Middelkoopa sa 6-2, 3-6, 10-8.

US Open, rezultati 1. kolo parovi (tenisačice): Petra Martić (Hrv) / Shelby Rogers (SAD) - Minella (Luks) / Samsonova (Rus) 7-6(2), 1-6, 6-4

Mješoviti parovi, 1. kolo: Nicole Melichar-Martinez (SAD) / Ivan Dodig (Hrv) - S. Zhang (Kin) / Peers (Aus) 7-6(3), 4-6, 12-10, Galina Voskobjeva (Kaz) / Nikola Čačić (Srb) - Darija Jurak (Hrv) / Matwe Middelkoop (Niz) 6-2, 3-6, 10-8

Tagovi: US Open, Petra Martić, Ivan Dodig
PROČITAJ I OVO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE