GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

United preokretom do pobjede protiv Cityja

United preokretom do pobjede protiv Cityja
PREOKRET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2023 / 16:31
Autor: SEEbiz / index.hr
MANCHESTER - Manchester United je u gradskom derbiju u sklopu 20. kola Premier lige preokretom svladao Manchester City 2:1.

Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu te je izgledalo kao da City mirno drži prednost, no dva brza gola domaće momčadi donijela su joj pobjedu.

City je došao u vodstvo u 60. minuti, kada je nakon akcije po desnoj strani Kevin De Bruyne ubacio pred gol, a Jack Grealish lako pogodio glavom u nebranjeni dio mreže. Ipak, United je u posljednjih 15-ak minuta stigao do preokreta vrijednog sva tri boda.

Prvi gol zabio je Bruno Fernandes iz kontroverzne situacije u 78. minuti. Casemiro je dodavanjem tražio Rashforda, koji je bio u zaleđu i trčao je na loptu. Marcus Rashford je u zadnji čas odustao od preuzimanja posjeda te propustio loptu za Fernandesa, a on je pogodio za 1:1. Pomoćni sudac označio je Rashfordovo zaleđe, ali na kraju je odlučeno da on nije utjecao na igru.

Preokret je završen u 82. minuti nakon brzog kontranapada. Alejandro Garnacho se na lijevoj strani lijepo riješio čuvara i poslao loptu na peterac, a na nju je prvi stigao Rashford i pogodio za konačnih 2:1.

Manchester United se pobjedom popeo na 38 bodova te došao svom drugoplasiranom gradskom rivalu na svega bod zaostatka. Trenutno vodeći Arsenal ima šest bodova više od Uniteda te jednu odigranu utakmicu manje.

Tagovi: Manchester United, Manchester City, Jack Grealish, Bruno Fernandes, Marcus Rashford
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE