GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Union Berlin preuzeo vodstvo

Union Berlin preuzeo vodstvo
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.09.2022 / 18:39
Autor: SEEbiz / H
KOLN - U susretu 6. kola njemačkog nogometnog prvenstva Union Berlin je na gostovanju pobijedio Koln sa 1-0 preuzevši barem privremeno vodstvo na ljestvici Bundeslige.

Bila je to četvrta pobjeda berlinskog sastava uz dva remija nakon koje su skočili na vrh ljestvice sa 14 bodova. Po dva boda manje imaju Bayern Munchen, Hoffenheim, Borussia Dortmund i Freiburg.

Pogodak odluke zabio je Timo Hubers pogodivši u trećoj minuti vlastitu mrežu. Gosti su sedam minuta kasnije mogli povećati vodsto, no Jordan Siebatcheu nije realizirao jedanaesterac. Pucao je po sredini gola, a Marvin Schwabe je bio spreman.

U 81. minuti domaćin je ostao bez isključenog Luce Kiliana koji je dobio drugi žuti karton. Za domaći sastav nije igrao Nikola Soldo.

Union Berlin sada barem privremeno vodi na ljestvici sa 14 bodova, Po dva boda manje imaju Bayern Munchen, Hoffenheim, Borussia Dortmund i Freiburg koji im i utakmicu manje.

Koln je nakon prvog poraza u sezoni na sedmom mjestu s devet bodova.

Kasnije se još igra susret između Freiburga i Borussie Monechengladbach.

Tagovi: Union Berlin, Bundesliga, Timo Hubers
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE