GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UEFA sljedeći tjedan o finalu Lige prvaka i Europske lige

UEFA sljedeći tjedan o finalu Lige prvaka i Europske lige
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2020 / 12:08
Autor: SEEbiz / H
ŽENEVA - UEFA će sljedeći tjedan donijeti odluku o tome kako će završiti ovosezonska Liga prvaka i Europska liga koje su prekinute u ožujku zbog pandemije koronavirusa.

Kako stoji u UEFA-inom priopćenju objavljenom u četvrtak, njen izvršni odbor će održati video-konferenciju 17. lipnja na kojoj će na dnevnom redu biti "osmina finala i daljnje faze" za oba natjecanja.

Finale Lige prvaka prvotno se trebalo igrati u Istanbulu, a finale Europske Lige u Gdansku, no prošli je mjesec UEFA objavila da se trenutačno razmatra "niz opcija" za oba natjecanja.

To bi moglo uključivati igranje preostalih faza natjecanja na jednom mjestu i skraćivanje četvrtfinala i polufinala na po jednu utakmicu umjesto dvije kako se inače igra.

Još se trebaju odigrati uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, dok su Atletico Madrid, PSG, Atalanta i RB Leipzig već osigurali mjesto u četvrtfinalu.

Što se tiče Europske lige, dva para moraju odigrati i prvu i uzvratnu utakmicu te se moraju igrati sve uzvratne utakmice za ostale parove.

Gradonačelnik Madrida je u utorak izjavio kako španjolski glavni grad pregovara da bude domaćin fiala Lige prvaka ako Istanbul odustane.

Na video-konferencicji 17. lipnja također će se razgovarati i o gradovima domaćinima Eura 2020 koje je odgođeno za ljeto 2021., kao i datumi za utakmice doigravanja koje su se trebale igrati u ožujku. Euro 2020. okupit će 24 reprezentacije koje će utakmice igrati u 12 različitih gradova diljem Europe.

Tagovi: Liga prvaka, UEFA, Gdansk, Lisabon, Frankfurt, Atletico Madrid, Paris SG, Atalanta, RB Leipzig
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE