GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UEFA pokrenula postupak protiv Crvene zvezde zbog vrijeđanja Ibrahimovića

UEFA pokrenula postupak protiv Crvene zvezde zbog vrijeđanja Ibrahimovića
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2021 / 19:18
Autor: SEEbiz / Index.hr
BEOGRAD - Crvena zvezda i Milan odigrali su prošloga četvrtka 2:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige. Taj susret obilježili su i uvredljivi povici s tribina upućeni Zlatanu Ibrahimoviću.

"Sjedi dolje, Zlatane! Pičko jedna, balijo jedan smrdljivi. Jebem li te u usta da te jebem!", moglo se čuti urlanje s tribina nekoga tko je zamjerio Ibrahimoviću, koji u utakmici nije nastupio, proslavu jednog pogotka.

Podsjetimo, Zvezda je reagirala na ove uvrede, osudila uvredljive povike usmjerene prema Ibrahimoviću i poručila da će naći "primitivnog pojedinca" koji je vrijeđao Milanovog napadača.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati", bilo je navedeno u priopćenju.

Kasnije su srpski mediji pisali da je riječ o osobi koja se "tko zna kojim vezama našla na mjestu na kojem nije smjela", odnosno vjerojatno navijaču smještenom u novinarskoj loži.

Kako bilo, ono što se dogodilo na stadionu Rajko Mitić UEFA ne može i neće okončati klupskim priopćenjem u pomirljivom tonu.

Pokrenut je stoga disciplinski postupak kojim će se ustvrditi što se točno dogodilo, a nakon kojega Zvezdu vjerojatno očekuje kazna.

Tagovi: UEFA, AC Milan, Crvena zvezda, Zlatan Ibrahimović
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE