GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UEFA odlučila kako će se birati putnici u Ligu prvaka i Europsku ligu

UEFA odlučila kako će se birati putnici u Ligu prvaka i Europsku ligu
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2020 / 14:44
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ŽENEVA - Vodeći ljudi Uefe održali su važnu videokonferenciju na kojoj se raspravljalo o završnici prvenstava diljem Europe, a donesena je i odluka što će biti s europskim natjecanjima ukoliko se prvenstva ne budu bila u mogućnosti završiti.

U konačnici je donesena odluka da će klubovi po aktualnom plasmanu na tablici ići u europska natjecanja iduće sezone, a ne po koeficijentu kao što se prethodnih dana najavljivalo.

Ukoliko neki od klubova bude imao manji broj odigranih susreta u borbi za Europu, bit će primjenjivan sistem prosjeka bodova po utakmici i na taj način će se odrediti konačan plasman.

To znači kako bi u ovom trenutku Englezi u Ligu prvaka poslali Liverpool, Manchester City, Leicester i Chelsea, Španjolska Ligu prvaka izborili Barcelonu, Real Madrid, Sevillu i Real Sociedad dok bi kod Talijana to bili Juventus, Lazio, Inter i Atalanta.

Kada je u pitanju HNL, u kvalifikacijama za LP bi bili Dinamo i Rijeka, dok bi Lokomotiva, Hajduk i Osijek igrali kvalifikacije za Europsku ligu.

Tagovi: UEFA, Liga prvaka, Europska liga, Liverpool, Manchester City, Leicester i Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Bayern, Juventus
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE