GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UEFA dijeli 30.000 ulaznica za finala eurokupova

UEFA dijeli 30.000 ulaznica za finala eurokupova
ULAZNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.02.2022 / 18:06
Autor: SEEbiz / H
NYON - Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin objavio je kako će u znak zahvale navijačima za podršku tijekom pandemije koronavirusa UEFA podijeliti 30,000 ulaznica za ovogodišnja finala klupskih natjecnaja.

Tako će oba finalista Lige prvaka dobiti po 5,000 besplatnih ulaznica za svoje vjerne navijače, finalisti Europske lige dobit će po 4,000 takvih zlaznica, dok će finalisti Konferencijske lige i Lige prvakinja dobiti po 3,000 besplatnih ulaznica, a te ulaznice se ne smiju dijeliti sponzorima ili članovima uprave klubova.

"Nogometni navijači su žila kucavica igre i smatramo kako bi bilo lijepo nagraditi ih za sve teškoće koje su iskusili tijekom posljednje dvije godine i svejedno pronašli način za podržati svoje klubove", kazao je Čeferin.

Procjenjuje se kako su europski nogometni klubovi zbog pandemije izgubili oko 7 milijardi eura.

Tagovi: UEFA, Liga prvaka, Europska liga, Aleksander Čeferin
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE