GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudorova Verova srušila Juventus

Tudorova Verova srušila Juventus
PODVIG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.10.2021 / 21:20
Autor: SEEbiz / H
VERONA - Hrvatski nogometni trener Igor Tudor u 11. je kolu talijanskog prvenstva ostvario veliku pobjedu na klupi Verone svladavši na domaćem terenu Juventus, u kojemu je prošle sezone radio kao pomoćni trener, sa 2-1 (2-0).

Verona je do vodstva od 2-0 stigla u razmaku od 11. do 14. minute kada je ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone dva puta tresao mrežu iza Szczesnyja. Prvi je put iskoistio kardinalne pogreške u gostujućoj obtani, da bi drugi put sjajnim udarcem izvan kaznenog prostora pogodio sam gornji lijevi kut suparničkih vrata.

Juventus je do kraja susreta uspio tek smanjiti na 2-1 preko McKenniea u 80. minuti.

Boško Šutalo ušao je u igru za Veronu u 67. minuti, Nikola Kalinić je zamijenio dvostrukog strijelca Simeonea u 83., dok je Ivor Pandur osto na klupi.

Ovom pobjedom Verona se bodovno izjednačila s Juventusom, ali je zbog bolje razlike pogodaka sedma, dok je Juventus osmi sa 15 bodova.
Ranije u subotu je hrvatski veznjak Toma Bašić bio asistent za drugi pogodak Lazija u 2-2 (1-1) remiju protiv Atalante. Bašić, koji je u igru ušao u 69. minuti, u 74. je odlično odigrao u sredinu domaćeg kaznenog prostora gdje je na loptu natrčao njegov kapetan i prvi strijelac Lazija Immobile te doveo rimski sastav u vodstvo od 2-1. No, iako je dva puta vodio, sa 1-0 i 2-1, Lazio nije uspio sačuvati tri boda. U prvom poluvremenu Lazio je poveo golom Pedra u 19. minuti koji je odlično pratio akciju i u mrežu pospremio odbijanac nakon što je Muso obranio pokušaj Immobilea, da bi u jedinoj minuti sudačke nadoknade Zapata nakon odlične solo-akcije poravnao na 1-1. I u drugom poluvremenu je Lazio držao stećenu prednost do sudačke nadoknade da bi u četvrtoj minuti dodatka De Roon pogodio donji lijevi kut nemoćnog Reine za konačnih 2-2.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 59. minute za Atalantu koja je sada peta sa 19 bodova, koliko ima i četvrta Roma. Lazio je šesti sa 18 bodova.

Na vrhu su Napoli i Milan sa po 28 bodova.

Tagovi: Igor Tudor, Verona, Juventus, Giovanni Simeone
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE