GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor nadmudrio Mourinha

Tudor nadmudrio Mourinha
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2021 / 20:32
Autor: SEEbiz / H
VERONA - Hrvatski nogometni trener Igor Tudor odlično je startao na klupi Verone, u susretu 4. kola talijanskog prvenstva na domaćem je terenu svladao Romu sa 3-2 (0-1).

Uoči ovog dvoboja Verona je bila bez bodova, dok je Roma, koju od ove sezone vodi karizmatični Jose Mourinho, imala stopostotni učinak. Nakon prvih 45 minuta goti su i vodili lijepim pogotkom petom Pellegrinija (36). No, početkom nastavka Verona je preokrenula preko Baraka (49) i Caprarija (54), na 2-2 je nespretnom reakcijom pred svojim golom poravnao Ilić (57-ag), ali njegovu pogrešku ispravio je kapetan Faraoni (63) izvrsnim pogotkom za konačnih 3-2.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić igrao je za Veronu od 54. minute.

Ovom pobjedom Verona je skočila na 14. mjesto s tri boda, dok je Roma propustila preuzeti čelo ljestvice, ostala je na devet bodova, jednom manje od prvog Intera.

Šok-terapija trenerskom smjenom upalila je i u Cagliariju koji je pod vodstvo Waltera Mazzarija osvojio bod na gostovanju kod Lazija u Rimu odigravši 2-2. Lazio je poveo golom Immobilea (45), Joao Pedro (46) i Balde (63) su okrenuli na 1-2, da bi Cataldi (83) postavio koačnih 2-2.
Za Cagliari, koji je ostao 18., ovo je drugi bod u sezoni, dok je Lazio šesti sa sedam bodova.

Hrvatski stoper Martin Erlić zbog ozljede zadnje lože lijeve noge morao je biti zamijenjen u 23. minuti utakmice u kojoj je Spezia kao gost svladala Veneziju sa 2-1 (1-0). Spezia je povela golom Bastonija (14), na 1-1 poravnao je Ceccaroni (59), da bi u posljednjoj minuti sudačke nadoknade Bourabia (90+4) izvanrednim udarcem s više od 20 metara osigurao tri boda za gostujući sastav. Spezia je ovom pobjedom skočila na 13. mjesto s četiri bda, jednim više od 16. Venezije.

Ranije u nedjelju Sampdoria je s uvjerljivih 3-0 (1-0) kao gost svladala Empoli. Dvostruki strijelac bio je Caputo (31, 52), a konačni rezultat postavio je Candreva (70). Sampdoria je 11. s pet bodova, dok je Empoli 17. s tri.

Tagovi: Igor Tudor, Verona, Jose Mourinho, Nikola Kalinić
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE