GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor: Imamo probleme u obrani

Tudor: Imamo probleme u obrani
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.09.2022 / 08:15
Autor: SEEbiz
MARSEILLE - Olympique Marseille je u drugom kolu Lige prvaka na domaćem terenu izgubio od Eintracht Frankfurta.

Aktualni osvajač Europa lige slavio je rezultatom 1:0, a jedini gol zabio je Jesper Lindstrom u 43. minuti. Francuska momčad, čiji je trener Igor Tudor, nalazi se na posljednjem mjestu skupine D. Nema bodove nakon što je i u prvoj utakmici doživjela poraz od Tottenhama (0:2).

"Bili smo prespori na početku utakmice. Kao da nas je impresionirala Liga prvaka na našem stadionu. U drugom smo poluvremenu bili bolji. Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv jake ekipe, to se mora naglasiti. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je to bila treća utakmica u šest dana. Igrači su dosta umorni, a ima i ozljeda. Nije normalno igrati takvim tempom. Vidjet ćemo kako u nedjelju riješiti probleme u obrani", rekao je Tudor nakon utakmice.

Sporting, vodeća momčad skupine s maksimalnih šest bodova, bit će idući protivnik Marseillea.

"Ići ćemo bez kalkulacija. Pripremit ćemo se kao i za svaku utakmicu. Pokušat ćemo biti bolji i uzeti koji bod", poručio je Tudor.

U 59. minuti napravio je tri zamjene - umjesto Alexisa Sancheza, Dmitrija Payeta i Gersona ubacio je Aminea Harita, Luisa Suareza i Cengiza Undera.

"Promjene sam napravio iz više razloga. To je dio nogometa. Promjene su donijele pozitivnu reakciju", smatra Tudor.

"Nisam vidio da je Eintracht dominirao u prvom poluvremenu. Nedostajalo nam je kreativnosti prema naprijed, ali nije bilo tako loše. Neriješeni rezultat bio bi pošteniji, ali kod nogometa je stvar u detaljima", odgovorio je Tudor, kojem su na kraju rekli da Marseille u dvije utakmice Lige prvaka nije zabio gol.

"U ždrijebu smo bili u četvrtom potu. Trudimo se biti što bolji. Izgubili smo, ali su moji igrači dali sve od sebe, to je najvažnije. Ovo nam je treća utakmica u kratkom periodu. Imamo probleme u obrani, ništa drugo ne mogu analizirati", zaključio je.

Tagovi: Igor Tudor, olympique Marseille, Eintracht, alexis Sanchez, Luis Suarez, Dmitri Payet
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE