GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor bi se mogao vratiti u Tursku

Tudor bi se mogao vratiti u Tursku
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2020 / 21:36
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
SPLIT - Nadzorni odbor Hajduka traži kontinuitet na svim razinama, ali moguće je da se prva promjena dogodi uslijed zakona ponude i potražnje, jer turski sportski dnevnik Fanatik navodi kako je novi prvoligaš Hatayspor poslao ponudu Igoru Tudoru za mjesto trenera tog kluba koji je po prvi put ušao u Prvu ligu.

Hatayspor, momčad iz grada Antiohije na jugozapadu Turske uz granicu sa Sirijom, razišao se sa svojim trenerom Mehmetom Altiparmakom, koji je ostvario prvi ulazak u prvoligaško društvo za klub osnovan 1967. godine.

Tudor je dobro poznato trenersko ime u Turskoj, vodio je Karabukspor i jedan od najvećih turskih klubova Galatasaray, odakle je otišao u prosincu 2017. Nakon dvije i pol godine mogao bi se vratiti u Tursku gdje je ukupno proveo točno 18 mjeseci u dva kluba.

Tudor je na klupu splitskih 'Bijelih' sjeo u siječnju ove godine i otad je u 16 prvenstvenih susreta upisao 7 pobjeda, jedan remi i osam poraza, a Bijeli će sezonu završiti tek na petom mjestu ligaške ljestvice.

Tagovi: Igor Tudor, Hajduk, Hatayspor, Karabukspor, Galatasaray
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE