GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tuchel krivi sebe za Kovačićevu ozljedu

Tuchel krivi sebe za Kovačićevu ozljedu
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2022 / 08:01
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Chelsea je fantastično krenuo u obranu naslova prvaka Europe. Englezi su u prvom susretu osmine finala Lige prvaka s 2:0 pobijedili Lille na Stamford Bridgeu i napravili su veliki korak prema plasmanu među osam najboljih ekipa Starog kontinenta.

Za Chelsea su zabili Kai Havertz u 8. i Christian Pulisic u 63. minuti.

Bila je to šesta uzastopna pobjeda europskog prvaka u svim natjecanjima, čime se momčad Thomasa Tuchela učvrstila na trećem mjestu Premiershipa, napredovala u FA kupu, osvojila Svjetsko klupsko prvenstvo u Abu Dhabiju te načinila veliki korak prema četvrtfinalu Lige prvaka.

Tuchelu su večer nažalost pokvarile ozljede Matea Kovačića, koji je iz igre izašao šepajući u 51. minuti, te Hakima Ziyecha, koji je zamijenjen devet minuta kasnije. No tek će se otkriti težina njihovih ozljeda.

"Trebao sam vaditi Kovačića iz igre već na poluvremenu. Još uvijek nisam pričao s liječnikom. To je naša priča ove sezone. Zamjene radimo kad se igrači ozlijede. Danas je utorak, a dosta nam se igrača mora oporaviti do nedjelje", rekao je Tuchel nakon utakmice u razgovoru za BT Sports.

Tagovi: Thomas Tuchel, koronavirus, Chelsea, Mateo Kovačić
PROČITAJ I OVO
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE