GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tuchel dotučen nakon kraja u Chelseaju

Tuchel dotučen nakon kraja u Chelseaju
TEŠKO MU PALO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2022 / 12:37
Autor: SEEbiz
LONDON - Njemački nogometni strateg Thomas Tuchel, po vlastitim je riječima, teško primio razlaz s Chelseajem gdje je radio od 2021. godine.

Čelnici londonskog kluba smijenili su Tuchela nakon poraza u Zagrebu od Dinama s 0-1, u ogledu 1. kola skupine E Lige prvaka, premda su kasnije engleski mediji pisali da poraz na maksimirskom stadionu nije bio ključan u svemu, već je promjena bila pripremljena i ranije. Novi trener Chelseaja je, inače, dosadašnji strateg Brightona Graham Potter.

„Dotučen sam zbog mog kraja na klupi Chelseaja. U tom klubu sam se osjećao kao kod kuće, ne samo u profesionalnom smislu, već i osobno. Mislio sam da još dugo godina neću morati davati ovu izjavu o odlasku i ovo je definitivno jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri i najteže rečenice koje moram objavljivati“, osvrnuo se Tuchel na prošlotjednu odluku čelnika kluba.

Tuchel je, inače, vodio Chelsea tijekom točno 100 utakmica te je uz to napomenuo kako će „vrijeme u Chelseaju uvijek biti posebna uspomena“.

Trenersku karijeru 49-godišnji Tuchel je počeo u drugoj momčadi Augsburga. Potom je vodio Mainz pa dortmundsku Borussiju i Paris St. Germain, gdje je bio do odlaska u Chelsea.

Tagovi: Thomas Tuchel, Chelsea
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE