GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tucak: Protiv Srbije moramo biti pravi

Tucak: Protiv Srbije moramo biti pravi
VATERPOLO KLASIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.06.2022 / 17:56
Autor: SEEbiz / H
BUDIMPEŠTA - Hrvatske vaterpoliste u srijedu (16 sati) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti očekuje jedan od favorita za naslov prvaka reprezentacija Srbije.

"Moramo prvenstveno misliti o nama, da budemo pravi i na visokom nivou kakav je potreban za jednu tako važnu utakmicu protiv takvog protivnika. Do sada je sve u najboljem redu i ja vjerujem da ćemo tako dočekati utakmicu", izjavio je hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Srbija je s tri pobjede u skupini izborila izravan plasman u četvrtfinale, a Hrvatska, koja je bila druga u svojoj skupini, za plasman u četvrtfinale morala je u osmini finala pobijediti Gruziju.

Hrvatski reprezentativac Ante Vukičević napominje da sve reprezentacije koje su u četvrtfinalu pretendiraju na medalju: "Tako ako želiš pobijediti u četvrtfinalu moraš dobiti ekipe poput Srbije, Mađarske, Italije, Grčke...Iako je za mnoge naše igrače ovo prvi veliki turnir imamo kvalitetu i iz utakmice u utakmicu igramo bolje, te se bolje slažemo. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom energijom i pobijediti Srbiju".

Tagovi: Ivica Tucak, hrvatska vaterpolska reprezentacija, Luka Vukičević
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE