GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tri gola Ronalda za pobjedu Manchester Uniteda

Tri gola Ronalda za pobjedu Manchester Uniteda
JUNAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2022 / 21:03
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Uniteda ponovno se nalaze na četvrtom mjestu ljestvice engleskog prvenstva nakon što su u odličnom dvoboju 29. kola na svom Old Traffordu svladali Tottenham Hotspur sa 3-2 (2-1).

Junak pobjede bio je Cristiano Ronaldo koji je postigao sva tri pogotka za United te tako poništio sve napore gotiju koji su dva puta uspijevali nadoknađivati zaostatak.

Prvi pogofdak Ronaldo je psotigao snažnim udarcem s više od 20 metara u 12. minuti, no Tottenham je izjednačio u 35. minuti iz kaznenog udarca kojega je izveo Kane, a nakon igranja rukom Alexa Tellesa u svom kaznenom prostoru. Samo tri minute potom Ronaldo je vratio United u prednost uguravši loptu u mrežu iz velike blizine nakon ubacivanja Sancha. Novo poravnanje za goste stiglo je nakon autogola Maguirea u 72. minuti, on je pokušao spriječiti Reguilonovo ubacivanje za Romera i svladao De Geu. Ipak, da tri boda ostanu u manchesteru pobrinuo se Ronaldo svoim trećim golom u 81. minuti kada je bio najviši u skoku pred gostujućim vratima i glavom svladao Llorisa.
Četvrti United sada ima 50 bodova, dva više, ali i čak četiri utakmice više od petog Arsenala dok je Tottenham sedmi sa 45 bodova.
Ranije u subotu Liverpool se približio vodećem Manchester Cityju na samo tri boda zaostatka 2-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Brighton and Hove Albiona. Domaći su bili bolji suparnik u prvih 15-ak minuta susreta, ali to nisu znali materijalizirati, da bi se ključni trenutak susreta dogodio u 19. minuti. Matip je uputio dugu loptu prema Lusi Diazu koji je izbjegao zaleđe, a zatim i iskoristio pogrešnu procjenu domaćeg vratara Sancheza koji je ostao u "ničijoj zemlji" te glavom s ruba kaznenog prostora poslao loptu u mrežu. Potom je Sanchez i pogodio nekontrolirano nogom Diaza u prsa te je trebao biti i isključen no sudac Dean ga je ipak "poštedio". Liverpool je pobjedu potvrdio u nastavku. Nakon što je Bissouma nespretno rukom zaustavio udarac Manea, Dean je pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač u 61. minuti bio je Salah.

Drugi Liverpool sada ima 66 bodova, tri manje od Manchester Cityja koji će u ponedjeljak gostovati kod Crystal Palacea, dok je Brighton 13. sa 33 boda.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Manchester United, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Neočekivani potez Novaka Đokovića
TENIS
Neočekivani potez Novaka Đokovića
MADRID - Neočekivana vijest dolazi iz Madrida. Nakon poraza u Monte Carlu u polufinalu protiv Caspera Ruuda, odlučio je da neće igrati Mutua Madrid Open.
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE