GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tottenham ponizio Manchester United na Old Traffordu

Tottenham ponizio Manchester United na Old Traffordu
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2020 / 19:37
Autor: SEEbiz / Index.hr
MANCHESTER - Tottenham je protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu slavio s nevjerojatnih 6:1. Time je izjednačen najgori poraz Manchester Uniteda otkako se igra Premiership.

Sve je krenulo izvrsno za domaćina kada je Martial već u 2. minuti iznudio penal koji je realizirao Bruno Fernandes. Tottenhamu su trebale samo dvije minute da odgovori. Maguire je preslabo vratio loptu glavom prema De Gei, a Lamela je gotovo ukrao loptu koja se ipak odbija do Ndombelea koji zabija za 1:1.

U sedmoj minuti Tottenham stiže do preokreta. Kane brzo izvodi jedan slobodni udarac i dodaje u prostor Sonu koji zabija pored nemoćnog golmana Manchester Uniteda. U 28. minuti se utakmica prelomila jer je domaćin ostao s igračem manje. Lamela je na korneru gurnuo Martiala koji ga je lagano pljusnuo po licu, a to je bilo dovoljno za suca Taylora koji je Francuzu pokazao direktan crveni karton.

Do kraja poluvremena Tottenham je u potpunosti razbio United. Son je u 38. minuti vratio uslugu Kaneu koji zabija za 3:1, a sjajno poluvrijeme za londonski klub zaključuje Son novim golom u 37. minuti nakon sjajnog proigravanja Auriera.

U drugom dijelu je Solskjaer čak pokušao i zatvoriti utakmicu s obzirom na to da je Brunu Fernandesa zamijenio McTominayem. Ipak, već u 51. minuti Tottenham je zabio peti gol. Hojbjerg je dao sjajnu loptu iza cijele obrane, a Aurier je nakon asistencije upisao i pogodak.

Utakmica se u narednih 25 minuta smirila, ali je u 79. minuti Pogba skrivio penal koji je u pogodak pretvorio Kane.

Ovim je izjednačen najgori poraz Uniteda u Premiershipu. Istim rezultatom pobijedio ga je i City u sezoni 2011./12. Zanimljivo je da su se oba poraza dogodila na Old Traffordu. Pet razlike je izgubio i protiv Chelseaja te Newcastlea, ali s manjim brojem golova (5) u mreži. Posljednji veći poraz United je upisao u sezoni 1979./80., kada još uvijek nije bilo Premiershipa, a kada ga je sa 6:0 pobijedio Burnley.

Tagovi: Tottenham, Manchester United, Son Heung-min, Jose Mourinho, Harry Kane,
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE