GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tom Brady ipak nastavlja karijeru

Tom Brady ipak nastavlja karijeru
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2022 / 14:44
Autor: SEEbiz / H

TAMPA BAY - Sedmerostruki NFL prvak i najveći igrač američkog nogometa u povijesti Tom Brady odlučio je ipak nastaviti karijeru i najavio da će sljedeće sezone ponovno nositi dres Tampa Bay Buccaneersa.

"U manje od dva mjeseca shvatio sam da je moje mjesto na terenu, a ne na tribinama. Imamo nedovršeni posao", napisala je na Twitteru NFL superzvijezda, koja će u kolovozu napuniti 45 godina, a sam ima više NFL naslova pod ijednog kluba.

Brady je osvojio šest naslova u dvadeset sezona s New England Patriotsima i jedan 2020. kada se preselio na Floridu kako bi se pridružio svojoj trenutnoj postavi. Tampa Bay ispao je prošle sezone protiv kasnijih prvaka Los Angeles Ramsa.

Bradyjeva mirovina trajala je točno 40 dana.

Brady je pet puta osvajao nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP) 'Super Bowla', a usto ima i tri nagrade za MVP-a sezone.Vlasnik je i svih najvažnijih rekorda za vođe navale, ima najviše osvojenih jarda dovavanjem, kao i najviše dodavanja za 'touchdown' (624 u sezoni i 86 u doigravanju).

Tagovi: Tom Brady, Tampa Bay Buccaneers
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE