GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

The Sun: City u siječnju šalje ponudu za Messija

The Sun: City u siječnju šalje ponudu za Messija
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2020 / 10:51
Autor: SEEbiz / Index.hr
MANCHESTER - Manchsster Cty poslat će ponudu za Lionela Messija u siječanjskom prijelaznom roku, piše engleski tabloid The Sun.

City je htio krenuti po Messija još na ljeto kada je Argentinac odlučio napustiti Barcelonu da bi se na kraju ipak predomislio jer bi svoj odlazak morao isforsirati na sudu. Ipak, ugovor mu traje do ljeta sljedeće godine što znači da već na zimu može dogovoriti prelazak u novi klub na ljeto, ali City ga želi odmah.

To ide u korist i Barceloni koja je navodno spremna prihvatiti 50 milijuna eura kako bi barem nešto zaradila od Messija koji nije pokazao namjeru ostati u Kataloniji. To je puno manji iznos nego što je klub tražio na ljeto kada se pozvao na klauzulu u ugovoru i zahtijevao 700 milijuna eura.

''Nesretan sam i želio sam otići. Nisu mi dozvolili i odlučio sam ostati. Ne želim ići na sud, nikad to ne bih učinio klubu koji mi život znači. Uprava kluba na čelu s Bartomeuom je katastrofa. Klub nema nikakvog projekta, samo krpaju rupe. Govorio sam predsjedniku da želim ići, govorim mu to već 12 mjeseci, ali ostajem kako sve ne bi završilo na sudu. Mislio sam da mogu ići na kraju svake sezone, to je predsjednik uvijek govorio. Sada se vade na činjenicu da im to nisam rekao prije 10. lipnja", govorio je Messi nakon objave da ostaje u Barceloni.

Ode li u City tamo će se ujediniti s Pepom Guardiolom s kojim je osvojio brojne trofeje u Barceloni. Šeici iz Cityja se nadaju kako bi dolaskom Messija osigurali i produljenje ugovora Guardiole. Njegov ugovor također istječe na ljeto.

Tagovi: Lionel Messi, Manchester City, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE