GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Talijanski velikan želi Rakitića

Talijanski velikan želi Rakitića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2020 / 09:15
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Ivan Rakitić ovog ljeta trebao bi napustiti Barcelonu, ako je vjerovati predviđanjima talijanskih i španjolskih medija koji tvrde kako je pitanje samo kluba u kojem će nastaviti karijeru.

Mjesecima se piše o interesu niza talijanski klubova (Juventus, Inter, Milan), a spominjali se još Sevilla i Atletico Madrid. Ranije se spominjao i interes Manchester Uniteda. Sada se pojavila informacija o interesu Napolija koju je objavio napuljski Radio Kiss, a prenijela Marca.

Talijanski viceprvak je svjestan da su šanse za dovođenje Rakitića male zbog interesa nekoliko većih i financijski moćnijih klubova, ali bez obzira na to radi na transferu.

Poznato je da Rakitiću ugovor istječe 2021. godine pa je zbog toga posebno zanimljiv čak i manjim klubovima koji bi ga mogli dovesti besplatno ili za malu odštetu.

Zasad se čini kako Rakitić nije nestrpljiv oko ponude jer ne bi imao ni ništa protiv toga da ostane u klubu, ali puno će ovisiti i o tome kako će izgledati ljetni prijelazni rok s obzirom na pandemiju koronavirusa zbog koje sve stoji.

Napoli je navodno već krenuo u pregovore s Barcelonom i što se tiče samih razgovora s klubom ima ravnopravnu poziciju kao i ostali zainteresirani klubovi.

Ovo nije prvi prijelazni rok u kojem se piše o Rakitićevom odlasku iz Barcelone, a u prošlom prijelaznom roku ga se i sam klub pokušavao riješiti tako što bi ga poslao u Pariz kao dio odštete za Neymara.

"Svjestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje", rekao je Rakitić prije devet dana za Mundo Deportivo.

Tagovi: Ivan Rakitić, Barcelona, Napoli, Atletico Madrid
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE