GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Talijanski mediji prozivaju Zvonimira Bobana

Talijanski mediji prozivaju Zvonimira Bobana
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2022 / 12:05
Autor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB - Legendarni Zvonimir Boban vratio sinoć se na Maksimir kako bi uživo pogledao utakmicu petog kola Lige prvaka u kojem je Milan s 4:0 razbio Dinamo.

Veliki Zvone je legenda Dinama i Milana, u dresu rossonera je osvojio Ligu prvaka 1994. godine i odradio preko 40 utakmica u elitnom klupskom natjecanju. Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je već godinama 'desna ruka' Aleksandra Čeferina i jedan od najvažnijih ljudi u Uefi. A talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport u osvrtu na pobjedu Milana se dotaknuo i Bobana te ustvrdio da previše filozofira.

"Nakon što je Zvonimir Boban uživo iz lože Maksimira svjedočio pokolju koji je jedan njegov klub priredio drugom, neće više docirati da ‘Milan tek treba dosegnuti dobro definiranu taktičku strukturu’, kako je filozofirao.

Goropadna pobjeda rossonera na dvoru plavih, na kojem oni nisu abdicirali od prosinca prošle godine bila je Piolijeva osveta pred Bobanovim očima za sve ono što je Zvone govorio o manama trenera Milana. Zato što je Pioli na Maksimiru obranio magistarski rad. Pošteno bi bilo da je Milan slavio i s par golova više, ali važno je da mu s ovako impresivnim trijumfom u Zagrebu sada u zadnjem kolu na San Siru protiv Salzburga treba samo bod za prolazak skupine. Milan je prije dva dana prešao hrvatsku granicu, ali je sinoć na Maksimiru prešao granicu nužnu za uspjeh u Europi. Pregazio ju je zrelošću i zločestoćom nužnom za uspjeh u Europi", piše Gazzetta, a prenosi Sportklub.

Tagovi: Zvonimir Boban, AC Milan, Stefano Pioli, Dinamo, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE