GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Talijan Guida sudi dvoboj Dinama i Seville

Talijan Guida sudi dvoboj Dinama i Seville
SUDAC
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.02.2022 / 13:32
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nogometaši Dinama i Seville doznali su ime suca koji će voditi njihov prvi susret play-offa Europske lige u četvrtak na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan. Bit će to Talijan Marco Guida (40).

Utakmicu će voditi talijanska šestorka koju predvodi Marco Guida. Pomoćni suci su Filippo Meli i Giorgio Peretti, četvrti sudac je Luca Pairetto, VAR sudac je Paolo Valeri, a AVAR Daniele Doveri.

Guida je na FIFA-inoj listi od 2014. godine, a trenutačno se nalazi u prvoj kategoriji UEFA-inih sudaca, iznad koje postoji još i Elitna kategorija. Dodajmo, kako se u Prvoj kategoriji nalazi ukupno 57 sudaca među kojima i hrvatska trojka Ivan Bebek, Fran Jović i Duje Strukan.

Guida je do sada dva puta sudio hrvatskim klubovima. Prije pet godina je vodio ogled Osijeka i Luzerna u 2. pretkolu Europske lige u kojem je Osijek slavio sa 2-0, a u srpnju 2015. je u 2. pretkolu Europske lige sudio na utakmici između Aberdeena i Rijeke koja je završila 2-2.

Sudio je i prijateljsku utakmicu između Hrvatske i Cipra u Puli u rujnu 2014. "Vatreni" su slavili s dva gola Marija Mandžukića (18, 58).

Dinamo je plasman u play-off Europske lige izborio osvojivši drugo mjesto u skupini H iza West Hama, koji je izborio direktan plasman u osminu finala, dok je Sevilla bila treća u skupini G Lige prvaka iza Lillea i RB Salzburga.

Tagovi: Marco Guida, Sevilla, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE