GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SuperSport postaje naslovnim sponzorom Hrvatske nogometne lige

SuperSport postaje naslovnim sponzorom Hrvatske nogometne lige
NOGOMET I BIZNIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.06.2022 / 19:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Najviši rang domaćeg nogometa od nove sezone zvat će se SuperSport Hrvatska nogometna liga, odnosno skraćeno SuperSport HNL.

Nakon potpisivanja ugovora o marketinškim pravima i pravima na klađenje za utakmice u vlasništvu Hrvatskog nogometnog saveza u svibnju, SuperSport je od danas preuzeo naslovno sponzorstvo Hrvatske nogometne lige za sezonu 2022./23. koja počinje 15. srpnja.

Predstavljen je i novi vizualni identitet i logotip lige, a čelnici SuperSporta i HNS-a nisu skrivali svoje zadovoljstvo postignutom suradnjom.
„Izuzetna nam je čast biti naslovnim sponzorom SuperSport Hrvatske nogometne lige. Prethodna sezona hrvatskog nogometa nikad nije bila zanimljivija, a vjerujem da će SuperSport HNL nadmašiti sva očekivanja“, izjavio je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.

“SuperSportu kao tržišnom lideru cilj je i dalje ulagati razvoj hrvatskog nogometa koji iz sezone u sezonu pokazuje svoju snagu i napredak. Čvrsto sam uvjeren da će nova sezona svih domaćih nogometnih natjecanja biti najbolja do sada, a posebice SuperSport HNL”, dodao je član Uprave SuperSporta Radim Haluza.

“Slobodno možemo reći da ovog ljeta ulazimo u novu eru hrvatskog klupskog nogometa. Potpisali smo rekordan ugovor za TV i marketinška prava, vratili smo natjecanju popularan naziv Hrvatska nogometna liga, utakmice će se prikazivati na novoj HT-ovoj platformi, a dio utakmica i na HRT-u.

Sada imamo i puni naziv lige te novi vizualni identitet zahvaljujući SuperSportu te sam siguran da svi dijelimo napeto iščekivanje početka nove sezone SuperSport HNL-a i da ćemo uz komercijalno-marketinški razvoj biti svjedoci i nastavka dizanja kvalitete našeg ligaškog nogometa”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Tagovi: SuperSport, Hrvatska nogometna liga, Marko Đurić, Marijan Kustić, Hrvatski nogometni savez
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE